Smørbukk er en fløtekaramell som i dag produseres av Nidar. De ønsket med dette en mykere karamell som var mer lik fra produksjon til produksjon. Hjemmelaget gotteri krever litt arbeid og litt rot på kjøkkenet, men du verden så gøy det er å lage gotteriet selv. Hun hadde en liten gutt, han var så tykk og fet og ville så gjerne ha god mat, og. Følg med på fargen og sjekk om karamellen består dråpetesten.
Vi har brukt den klassiske, norske karamellen Smørbukk. Den smelter nemlig perfekt ned i sprekkene mellom eplebitene, og gir eplepaien en herlig smak og en deilig klissete saus. Epler og karamell smaker fantastisk sammen, og her sparer du mye tid på å slippe å lage karamellsausen selv. Det lille drysset med havsalt balanserer det søte og gjør at de smaker helt fantastisk!
I tillegg er de kjempe enkle og raske å lage! Myke karameller – finnes det noe bedre? De er lette å lage og krever ikke lang koking. Hei, hadde så lyst å prøve å lage karameller, så fant jeg din oppskrift. Karamellene lages med søt, kondensert melk og får helt herlig konsistens!

Hva har jeg gjort galt? En pose med små sjokoladekuler fylt med deilig Smørbukk-karamell. Men min karamell ser ikke så fin ut som din. Sjokoladeposen veier 90g. Karamell -fudge – smaker som smørbukk , bare enda bedre!
De smaker utrolig godt, og er kjempenkle å lage! Disse herlighetene er verdt å prøve ut! Jeg bestillte pakker med mouse skatez fra microplex rett før jul. Dette er det andre forsøket på eplepai med karamell. Det første forsøket var godt det og, men hadde ikke nok og heller ikke riktig karamell.
Deilige firkantede fløtekarameller som smelter når du steker paien. Nå er det rettet og redningen var så enkelt som Smørbukk. Seige, gode fløtekarameller er julegodt du garantert blir hekta på! Pynt dem med frysetørket bringebær, tyrkisk pepper, flaksalt eller annet godt, og pakk dem inn i cellofan så har du en kjempefin spiselig julegave.
Oppskriften gir ca. Mørk eller lys karamell. Det fine med denne oppskriften, er at du både kan lage harde og seige karameller.
Alt du eventuelt må variere er hvor lenge du har blandingen i mikrobølgeovnen: Ni minutter gir en mørk karamell som blir hard når den får stivne, mens 7. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.