mandag 9. mars 2020

Prøvd å bli gravid i 1 år

Blir ikke gravid #128549; - Prøvere og ufrivillig. Det er ikke det første året hun har tenkt at i år skal det skje. Venninnene mine prøvde også å bli gravide rundt den tiden. Nå har flere av dem både to og tre barn, mens vi ennå prøver å få vår første, forteller hun.


De fleste som prøver å bli gravide er veldig klare for å få positiv graviditetstest. Helst skal det ikke ta mer enn ett forsøk.

Og man hører jo ofte også om dem som blir gravide ved uhell eller på første forsøk. Oftere enn man hører om dem som har prøvd lenge. Når dere har prøvd i et helt år uten at du har blitt gravid , tenker jeg at dere kan spørre om en utredning hos fastlegen. IKM juni , håper den sitter nå!


Fikk beskjed av gynekologen at overvekt var årsaken til at jeg ikke har blitt gravid , da jeg har BMI på 37. For noen år siden gikk jeg betydelig ned i vekt ved å spise svært lite og være mer fysisk aktiv. Nå plages jeg med vondt knær, sover dårlig og har vondt rygg.


Mange har forventninger om å bli gravid så og si umiddelbart etter at de har bestemt seg.

Akkurat slik som du har gjort. Det trenger ikke å bety at det er noe galt med fruktbarheten hverken hos deg eller kjæresten din. Hostesaft kan hjelpe for å bli gravid.


En kvinne har sendt oss et kjerringråd hvor hun sier at slimløsende hostesaft hjalp henne, ikke mindre enn to ganger, for å bli gravid. Hun forteller at hun hadde lest det i et ukeblad. Dette prøvde hun like før eggløsning og er nå en lykkelig mor til to.


Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hjelp til å bli gravid. Noen her som har prøvd å bli gravide lenge før dere lykkes?


Prøvd etter det å bli gravid igjen, så prøvd i typ år selv! Ikke blitt gravid igjen før nå, pp med letrozol. Håper bare dette går veien! Jeg er livredd for å tro på det.


Sjekker etter blod og stigning på graviditetstester. Om jeg skulle telt alle år jeg har hatt sex uten prevensjon uten å bli gravid så har jeg jo egentlig prøvd i år , men jeg har jo ikke i realiteten gjort det.

En eller annen gang må det jo klaffe, og jeg velger derfor å gi det år før jeg gjør noe med saken. Pass på at du får i deg sunn og næringsrik mat når du prøver å bli gravid. Alltid flere ganger i tiden rundt el. Hvor lang tid brukte dere andre i slutten av årene på å bli gravide ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg