torsdag 19. mars 2020

Julekaker oppskrifter

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Julebaksten er en tradisjon det er verd å ta vare på. Selv om vi ikke absolutt må ha syv slag kaker til jul lenger, er julebakst en hyggelig familie- og venneaktivitet. Pepperkaker er noe av det morsomste og hyggeligste ved julebaksten. Og for mange et obligatorisk innslag blant de berømte syv sortene.


Her får du den beste oppskriften på pepperkakedeig. Vi har samlet våre beste oppskrifter og tips til deg som skal bake til jul.

Enten det er de tradisjonelle syv slag eller nyere favoritter. Ingrediensene kan du også kjøpe og få levert hjem. Her har vi samlet over oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul. Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir deg julestemning. Saftig, nybakt julekake med smør og brunost smaker nydelig, og er ypperlig kaffemat.


Julekake kalles også julebrø selv om vi baker og serverer det hele året. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Alle gleder seg til å bake julekaker. Noen må minst bake alle sju slagene, mens andre synes at to slag er mer enn nok. Heldigvis er det ikke antallet kakesorter som avgjør om det blir en vellykket jul eller ikke.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.

Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Peppernøtter er små og sprø julekaker som for mange er en del av den norske juletradisjonen. Med denne oppskriften på hjemmelagde peppernøtter er enkel å lykkes med og vil få huset til å lukte av jul. Hjemmelagde skumboller, eller fløteboller, med bringebær har blitt en hit i vår familie.


Glutenfrie kaker til jul er det mange av og jeg viser til tidligere artikkel om dette. Jeg la til kokosmakroner her siden de er veldig populære og naturlig glutenfri. Det er ikke vanskelig å bake glutenfritt, sier Vibeke Dehli Thorkildsen (45) til Norsk Ukeblad.


Datteren Thea (11) har cøliaki, og julekaker er noe av det beste hun vet. Tusenvis av deilige og enkle matoppskrifter fra Norges største matnettsted klikk. Oppskrifter på go enkel og tradisjonell norsk mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg