torsdag 5. mars 2020

Middag med poteter

En god kjøttkakeoppskrift bør enhver familie ha. Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. En fin og enkel variant er baconpoteter.


Da steker du bacon sprøtt sammen med forkokte poteter , løk og paprika. Det blir en liten, fin og lun panne som enten kan være en enkel middag eller tilbehør til for eksempel torsk. Fondantpotet er en potet som delsvis stekt og delvis kokt sammen med gode krydderier.


Den inneholder for mye stivelse og karbohydrater, mener de. Alt med måte, sier andre. Knuste små poteter med sitron, olivenolje og urter.


Denne omeletten er derfor laga med kokte poteter fra dagen før, som gjer middagsomeletten litt ekstra mettande #128578; Potet passer virkelig ypperlig i omelett uansett kva andre ingredienser ein bruker – så har du ikkje prøvd det, så må du gjere det! Og hvis ikke samboeren din hadde vært så sær i kosten , kunne du servert lettsaltet torsk med det samme tilbehøret. Middag på under minutter. Panerte torskepinner med poteter. Torskefilet med ovnsbakte poteter.


En herlig og mettende omelett med potet , løk, skinke og erter. Potetskivene gjør at den kan minne om en spansk tortilla, bare at den er mye enklere og mer lettvint - og dermed perfekt for studenter eller folk i farta. Dette blir en skikkelig stor og god eggepanne, så den varer i flere dager hvis du er alene. Server gjerne med brød og smør, eventuelt en salat. Falukorv med poteter og gulrot.


Vi bruker noen ganger å steke kjøttdeig med dolmio-saus, med oppskjærde poteter som er stekt i ovnen som tilbehør. Squash-spaghetti er supertrendy, og en fin måte å få i seg mer grønnsaker på – og samtidig nyte de deilige pastasausene, som denne med rikelig ost og fersk spinat. Denne oppskriften på spagetti av squash er helt uten kjøtt, og passer utmerket både til lunsj og som en lettere middag.


Skrell potet , og del dem i grove terninger. Kok potetterninger møre i en kjele med vann. Mos poteter og rør inn melk og smør. Hell av kokevannet.


Smak til med salt, pepper og eventuelt litt muskat. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin eller olje, sett kjøttdeigen til side. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Middag med poteter

Biff med knuste poteter og salat Her kan du se hvor lett du steker biffen slik at den blir passe rø og så kan du lage middag med biff, poteter og grønn salat. Husk å spare litt ost til gratinering! Monter moussakaen slik: Legg ingrediensene lagvis i en ildfast form som om du lager en lasagne.


Fortsett til alt er brukt opp, avslutt med et lag ostesaus og dryss så ekstra ost på toppen. Dobbelbakte poteter. Man tar en potet og baker den godt og lenge. Så skraper man ut innholdet, blander det sammen med annet godt, har det oppi poteten og baker den en gang til.


Saltbakte poteter med guacamole Jeg har aldri riktig skjønt hvorfor de bestandig skal pakke inn bakepoteter med aluminiumsfolie i butikkene. Jeg synes jo bakte poteter er så mye bedre når jeg saltbaker dem i stedet for. Den deilige nybakte varme innmaten blandes med andre gode ingredienser og legges så tilbake i poteten for å bakes en gang til. Resultatet er et helt måltid i en potet.


Og variasjonene er endeløse. Bland potetinnmaten med kjøtt, kylling, grønnsaker, ost, rømme, osv og lag din egen variasjon. Hva med en indisk variasjon med curry og. Bakt potet Skikkelig kosemat.


Middag med poteter

Pakk store poteter inn i aluminiumsfolie og gi dem en times tid i ovnen. De blir myke og gode og kan fylles med hva du vil. Min favoritt er mais, vegansk pølse, hvitløkssmør og ost. Finhakk løken og stek den gyllen i olje.


Dryss på godt med tacokrydder på kyllingkjøttet. Ha det i stekepanna sammen med løken. Hakk vårløk og chili og stek til kyllingen er ferdig. Navnet til tross er søtpoteten ikke i slekt med potet , og smaken er en ganske annen. Den erstatter ikke vanlige poteter , men kan gjerne stekes sammen med andre grønnsaker.


Middag med poteter

Både farge og smak minner om gulrot, og etter varmebehandling er sødmen fremtredende. Den brukes både som grønnsak og potet , til kjøtt og fisk og spesielt til kalkun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg