tirsdag 10. mars 2020

Strikket bunad barn

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Denne siden ble sist oppdatert 02. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på festdrakter, bunader og tilbehør til disse til voksne og barn. Strikkeoppskrifter på festdrakter for barn fra Rauma, hos Norsk Flid Husfliden.


Strikket bunad barn

Jeg har funnet frem til noen søte modeller av strikket bunad for barn. Søte drakter til 17. Mønsterstrikk som dannet belte og listykke med mønster fra jakke Sluttresultatet ser ganske annerledes ut enn mønsteret jeg tok utgangspunkt i, og det var gøy å kunne lage sin egen vri som gjorde at bunaden passer bedre i farger og mønster til bunaden jeg skal ha på julaften.


Strikket bunad fra Sandnesgarn – nå blir det en flott 17. Jeg innsrømmer at jeg har jukset og fått den bestilt ferdigstrikket. Petter og Pia fører barneklær av høy kvalitet som er brukervennlige for barn. Name It Teen strikket jente baby festdrakt. Nå er det mange som kjøper garn for å strikke bunad til babyer, sier Astrid Hågensen.


I dette heftet har vi samlet noen av våre mest populære bunader som er designet gjennom flere år, strikket i våre gode merkegarn Lanett eller Sisu. SandnesGarn er kjent for sine nydelige håndstrikkede bunader til barn. Festdrakten til gutt kommer med jakke. Den har smal fasong som ikke er i veien for lek og herjing, og passer ekstra godt under ytterdresser.


Perfekt til både å sove i vogna og til å utforske verden, med knappeåpning helt ned til anklene for enkle skift på små barn , eller bare frontåpning som kan være kjekt på de litt større barna. Garn strikk - Norsk Flid nettbutikk og bunader Garn strikk Strikkepakker Ferdigstrikk. Bker: Strikk fra Setesdal fra Arne Carlos, Strikk p nytt, Med hjerte for strikk.


NorskFlid - Bunad og Nettbutikk Garn strikk PT HEFTE 1BARN. Bker - Feststrikk for barn Tilgang for norske IP-adresser. Vesten er strikket i bomullsgarnet Ibiza og buksa er strikket i bomullsgarnet Drops Safran. Alt i bomull, siden gutten som skal ha denne ikke tåler ull.


Både småjenter og smågutter har like fine bunader som de voksne. Se på denne vakre strikkedrakten! Alle småguttene har bunader som er kopier av de voksne karenes. Både brudgomsbunaden med hvit jakke og rød vest, og bunaden med svart vest og svart jakke.


Strikket bunad barn

To staute karer på stabburstrappa i hver sin ”brudgomsbunad” fra Eggedal. Her har vi funnet frem til noen søte modeller fra Rauma. Kontakt Norsk Flid Husfliden butikkene dersom du er interessert i oppskriftene, så vil de være behjelpelige med å skaffe dem.


En annen årsak til at jeg la strikketøyet vekk var at jeg ikke fant riktig gulfarge som passet til bunaden. Fargene er som sagt en utfordring i babygarn, både grønn og gult er gjerne i duse farger, ikke klare som det bør være til bunad. Bunaden er strikket i Lanett fra Sandnes.


Strikket bunad barn

Har du brukt det lyse eller mørkeblå pyntebånde. Skal begynne å strikke en barnebunad nå, og lurer på om du har strikket skjørtet rett opp og bare rynket det i livet, eller har du felt noen masker underveis. Syns det er vanskelig å vite hvor mange masker jeg må legge opp for å få riktig vidde på skjørtet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg