fredag 22. mars 2019

Tørr humor vitser

Tørr humor vitser

Vitser av det tørre slaget. Følg nøye med nå, 00 dette ser kansje ut som en vanlig koffert, men hvis du trykker på denne knappen så kommer det et håndtak ut,og du kan trille den. Som alle vet er det døds-synd for en Talibaner å se en kvinne naken hvis det ikke er hans kone.


Hvis dette skjer må han umiddelbart ta. Gorilla skrev: Man kan fort bli stresset, ja, når man har delt litt mer enn man tenkte over akkurat der og da. Forstår godt hvordan du har det.


Leter du etter tørre vitser ? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en rekke tørre vitser som garantert får deg til å trekke på smilebåndet. Hørt om den ene sandhaugen som ble skuffa over den andre?


Er du glad i vitser og god humor ? Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Generelt er britisk humor anses å være tørr humor , som det har en hoven opp og uppish luft til det. Simple fakta og ideer er oppgitt ekstremt tydelig. Duftavsommerregn skrev: Da må du kommunisere med vedkommende om dette faktisk er tilfellet! Har forutsettningen forandret seg utifra det du forteller, noe det faktisk ikke hadde gjort.


Det hadde da kommet frem? Men det er jo ikke slik det virker som. Tørre vitser er vel også morsomme? I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme! Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt?


Vel, her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre. Så lat som alle er tørre vitser. De som ikke skjønner forskjellen er neppe særlig intelligente. Både Life og Brian og Eric the viking er gode eksempler på tørr , svart humor.


Her finner du de tørreste av de tørre vitsene vi har klart å finne. Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn! Ekstremt tørre vitser , Norge. På denne siden finner du de beste vitsene og bildene som finnes på nettet. Lik siden vår og inviter venner slik at også de kan.


Her snakker vi Sahara-tørre vitser. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Enter your account data and we will send you a link to reset your password.


Joda, du finner humor overalt. Enten det er norsk bygdehumor, fjortis humor , grov humor , tørr humor , drøy humor , over-streken humor , intern humor , helsebringende humor , pessimistisk humor , livreddende humor eller drepende humor. Så lenge det får deg til å le, så har det gjort jobben sin! Morsomme vitser er vel noe av poenget? Om ikke er jeg enig med deg.


Dårlige greier dette. DETTE er en god vits:. Bonden oppdager at hønene hans legger for lite egg.


Så en dag drar han av gårde og kjøper en stein-kåt hane, for kanskje å få hønene tilbake i egghumør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg