tirsdag 19. mars 2019

Luftige grove rundstykker

Luftige grove rundstykker

Elsker dine fine, luftige rundstykker , og baker disse fast. Disse grove har jeg ikke prøvd ennå. Ser ei nevner på hvete helkorn, men kan ikke se at det skal være i oppskriften? Verdens beste grove rundstykker. Deigen er en fryd å jobbe me og resultatet deretter.


Luftige grove rundstykker

Med denne grunnoppskriften kan du lage både rundstykker , baguetter eller horn. Likevel har han kommet hjem med en halvfull matboks hver dag. Dette var helt til jeg laget dine grove rundstykker. I to uker har han spist opp alt jeg har sendt med i matboksen, så jeg vil gjerne takke deg. Nå har vi sluttet å kjøpe brød og rundstykker i butikk, alt er hjemmelaget.


I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Ved første heving bør deigen vokse til omtrent dobbelt størrelse. Etterheving er også viktig. Du kan teste om deigen er ferdig etterhevet ved å trykke fingeren lett inn i baksten.


Rundstykker er noe av det jeg syns er greit å ha i fryseboksen. I ukedagene er det jo gjerne best med mettende grovbrø men i helgene må det være lov å unne seg noen fine, luftige rundstykker med valmuefrø. De smaker best når de er hjemmelagde - og det er lett å få til. Så sett på kaffen og nyt en lang og sen frokost med nystekte rundstykker ! Det gir en deilig luksusfølelse og nydelig start på dagen. Oppskriften gir rundstykker.


Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode rundstykker. Hvert år selges tusenvis av rundstykker over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Slå deigen sammen, ta den ut på et melet bakebord og rull i to pølser. Sett de på bakepapir, alle på samme brett, og etterhev i minutter.


Pensle med egg og strø på sesamfrø. Stekes ved 2grader på nest nederste rille i ca. Herlige, saftige, sunne og grove rundstykker som kan anbefales. De går fint an å legge i frysen, og tiner du dem om morgenen som beskrevet i innlegget, blir de deilige rundstykkene klare mens du trekker kaffe og koker egg.


Foto: John Steffensen. I kveld skal det bakes til den store gullmedalje! En variant med rug og chiafrø. En med solsikkefrø og revet gulrot. Og barnas favoritt med havregryn!


Luftige grove rundstykker

Se video av hvordan du lager grove rundstykker. Se flere smakfulle rundstykker her. Lykke til med deilig bakst! Reply Ekstra grove rundstykker , eltefrie og supergode! De du ikke spiser opp med én gang, holder seg perfekt i fryseren.


Når vi har dårlig tid på hverdagene, pleier vi slenge et par av de frosne rundstykkene inn i ovnen, og vips! Her kommer endelig oppskriften på LYSE, luftige og sprø lavkarbo- rundstykker. Det er veldig mange som har etterlyst det etter at jeg la ut grove lavkarbo- rundstykker.


Luftige grove rundstykker

Supersaftige grove rundstykker dl melk dl vann kg sammalt mel 1kg hvetemel dl havregryn pk gjær ss sukker 3g smør eller margarin Smak til med salt Ha alt det tørre i bollen. De kan du sjekke ut HER. Varm opp melken til ca grader.


Da den er nådd ønsket temp så ta av plata.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg