fredag 1. mars 2019

Røde prikker rundt munnen

Koop nú Roede in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Noen av disse kan være fylt med puss (pustler).


Selv om det først og fremst befinner seg rundt munnen , kan det også finnes rundt neseborene og eventuelt rundt øynene. Utslettet kan også være lett skjellende. Brennkopper vises som små, røde prikker som kan klø. De dannes ofte rundt nese og munn , men kan lett spre seg til andre steder på kroppen. Røde prikker rundt munnen er vansligvis bare en irritasjon.


Særlig er dette avsnlig på vinteren, og ofte er det fordi det er vått rundt munnen. Lillegutt fikk en teskje grøt i går for første gang. Brukte grøt som tilberedes med vann, og det er jo kumelk i denne. Prøv deg fram med noe som henger godt på, er vannavstøtende og ikke inneholder irritanter.


Skulle ikke brukt den, kanskje? Og en annen ting: svigermor stappa en teskje med piska krem i munne. Omrdet rundt munnen er ofte spart og virker derfor blekt.


Bde Kaia, Sara og jeg har ftt utslett rundt munnen , mens Hanne har ftt utslett mer eller mindre. Jeg har de siste dagene fått røde utslett rundt munnen. Små bittesmå prikker som tilsammen gir røde flekker. Og det ser helt for ille ut.


Det klør og det svir. Jeg har mye psoriasis, over hele kroppen og har hatt det i noen år. Barnet får en rød og glatt bringebærtunge. Men inntil jeg leste ditt innlegg tenkte jeg at dette var et annet utslett. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv.


I dag har han fått røde , kviselignende prikker rundt munnen. Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling.


Tunga kan minne om et jordbær. Skarlagensfeber: Først blir tunga rød med store prikker , ofte med et hvitt belegg i midten. Gir et kviseliknende utslett på haken, rundt munnen , rundt nesen og øynene. Aktinisk keratose: Aktiniske keratoser er et forstadium til hudkreft.


Solskaden gir typiske skjellende røde flekker i huden. BasalioEt basaliom ses som en kul eller sår som ikke forsvinner. Han fikk noen prikker rundt munnen og oppo hånda.


Behandling avhenger av alvorlighetsgrad og lokalisasjon. Min datter på år har fått små røde prikker som klør, de er lokalisert rundt munnen. Jeg tror ikke det er snakk om allergi, da hun ganske nylig har tatt blodpr for allergi, hun er ellers frisk og kjekk og har aldri hatt noen allergiske reaksjoner. Prikkene er intenst røde , og flyter etter hvert sammen. Rde og hvite flekker i munnhulen kan gi opphav til munnhulekreft, men det har ikke vrt mulig si med sikkerhet hvilke som vil gjre det.


Sr og endringer p tunga og i munnhulen kan vre tegn p sykdom. Jeg har i ca 2-uker hatt små røde prikker rundt det ene øyet, nå har jeg begynt å få det på det andre øyet også. Perioral dermatitt ses som et rødt. Tror det kom når vi trappet opp fast føde, men er ikke helt sikker.


Tenkte først at han kanskje reagerte på våtserviettene (som jeg nå har byttet ut), men det er fortsatt hissig. Har aldri sett det før, røde flekker og røde prikker , i ganen og videre bakover mot drøvelen. Hva kan dette være?


Allmenntilstanden ellers er god. After rammer opptil av befolkningen fra tid til annen. Feberen har ikke oversteget 38-tallet. Blemmene blir fylt med puss og kan etter hvert begynne å blø.


Som regel blir regionen rundt brystkassen rammet, men noen får også utslett på halsen og i ansiktet. Soppinfeksjoner: Soppinfeksjoner kan minne om flere andre hudsykdommer. Huden i det rammede området er som regel skjellet, rød og flasset. Moren min får røde prikker på hendene om hun spiser sitrusfrukter av noe slag. Kan det være en type allergi du har, mot noe du spiser?


Tenk etter om du har begynt å spise noe nytt, eller mer av noe vanlig, de siste par mnd. Jeg får kuler i huden rundt munnen om jeg spiser mer enn ett enkelt eple en dag. Slik blir du kvitt eksem rundt øynene.


Tørr, rød og sår hud rundt øynene er en kjent problem for mange av oss. Les ekspertenes beste tips til hvordan du behandler den sarte huden mot eksem og kløe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg