torsdag 28. mars 2019

Menssyklus kalkulator

Nordens største utvalg og dagers angrerett. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Her finner du informasjon om menstruasjonssyklusen fra o. Jenter begynner å bli fruktbare mot slutten av puberteten når menstruasjonen kommer for første gang. Tidspunktet for denne hendelsen vil variere fra jente til jente, men pleier å være omtrent på samme alder som mor og bestemor fikk menstruasjonen for første gang. Dette kalles menarche.


Les denne glidemiddel-guiden. Bli med inn i Trondheims mest sexy butikk – Mange kvinner sliter med å bli ordentlig våt, likevel om både lyst og opphisselsen er der. Det er vanlig å ha mange spørsmål, spesielt når det gjelder kroppen din!


Her har vi samlat spørsmål og svar om bl. Kvinnens menssyklus - Når har du eggløsning. Alle kvinner er forskjellige, og det er også menssyklusen for hver enkelt kvinne.


Noen ganger kan mensen komme tidligere, noen ganger for sent. Det er viktig å kjenne syklusen sin når man prøver å bli gravid. Lær om fasene i syklusen, og hvordan du finner eggløsningen og den fruktbare perioden. Syklus betyr sirkel og henviser til at det samme hormonmønsteret gjentas hver måned. Selv om barnet døde i magen påvirker ikke det din mens syklus.


Sexkalkulator: Sjekk hvor mye du forbrenner med en halvtimes het sex. En halvtimes økt mellom laknene kan forbrenne mange kalorier. For kvinner er det tilsvarende minutter med aerobic, mens for menn er det det samme som minutters sykling. Regn ut termin og se hva som skjer under graviditeten. Du får ikke bare termindatoen, men her kan du også se når du skal til kontroller.


Regn ut din graviditet og finn ut tidspunktet for befruktningen, eggløsningen, antall uker du har vært gravi termindato, forventet fødselsdato, menssyklus , mm. Er du gravid og lurer på når du har termin? Både mensterminen (termin Naegele) og ultralyd termin beregningen operer med en feilmargin på pluss minus to uker. Bruk vår terminkalkulator til å regne ut når du har termin.


En tysk undersøkelse publisert i det britiske legetidsskriftet British Medical Journal (BMJ) har fulgt 1kvinner med diagnosen premenstruelt syndrom (PMS) i sin undersøkelse. Symptomene ble registrert gjennom tre menstruasjonssykluser, fra starten på første menssyklus til slutten av tredje syklus. Anna spør eksperten: Hei!


Jeg er en kvinne på år som har oppdaget en endring av syklusen min det siste halvannet året. Jeg sluttet med p-piller i april, etter års sammenhengende bruk. Har siden da hatt menssykluser på ca.


Da jeg gikk på p-pillene hadde jeg alltid regelmessige sykluser på dager. Jeg vet at etter bruk av p-piller vil det ta noe tid før syklusene er i gjenge. Hvor lang tid må jeg r. Befruktningen innebærer at en sædcelle fra mannen trenger inn i en eggcelle hos kvinnen.


Befruktning skjer ved eggløsningen - som vanligvis finner sted dager før neste menstruasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg