onsdag 13. mars 2019

Forovervendt barnesete best i test

Kjøp barnesete hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Slik gjennomføres de tre testene. Den store, europeiske barnesetetesten gjennnomføres av ADAC og ICRT.


ADAC (Allgemeiner Deutscher Auto Club) er en tysk bilistorganisasjon.

I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris. Det er lav risiko for feilbruk. Blant annet gir de den tysk-britiske sikkerhetsutstyrs-produsenten best score for beskyttelse av nakke ved kollisjon.


Likevel kåres ikke Britax Römer til vinner i årets barnesete - test. Samtlige plasseringer kan du se lenger nede i artikkelen. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.

Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. TEST AV BILSTOLER: Stolene som kan svinges, kommer aller best ut av testen. De kårer det beste barnesete til å være BeSafe izi Plus. I testen inngår også to stoler som bare kan brukes forovervendt. Sett av god nok tid første gang barnesetet skal.


Best i testen er barnesetet fra Cybex. Den får gjennomgående bra resultater ved både front- og sidekollisjon. Cybex er dessuten lettest å montere og bruke. Fakta om testen av bilstoler.


Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta. I en frontkollisjon beskytter bakovervendte seter buk og nakke. Sitter barnet forovervendt , kan kollisjonskreftene være direkte dødelige. Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie. Selv om disse produktene er mye testet, handler testene fra europeiske testlaber stort sett om sikkerhet.


I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler, som komfort og praktisk bruk. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort!

Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler? Profesjonell gaming headset for PC-spillere. Barnesete - test : Rekorder, skandaler og airbag-stol 8. Småbarnstolen Britax Swingfix oppnår supre resultater, men det første airbag-barnesetet imponerer ikke. Forovervendt barnesete best i test.


Vre barnesete - tester har alltid vrt blant de aller mest populre testene p. Tips: Valg av bilsete for barn 12. Plus Test : Svensk test som kun tester bakovervendte småbarnstoler for nakkebelastning ved frontkollisjon. Forbrukerrdet frarder bruk av forovervendte bilstoler i. Flere produsenter av vendbare bilseter viser i manualen at de kan brukes forovervendt allerede fra måneders alder.


Her er det beste barnesete - test. ADAC og ICRT gjennomfører årlig Europas største bilstoltest, og Trygg Trafikk har tidligere anbefalt foreldre å ikke fokusere ensidig på testresultatene, men se hvordan barnesetene gjør det i frontkollisjon– særlig fordi mange forovervendte bilstoler har kommet godt ut – til tross for at barn bør sitte bakovervendt til de er minst fire år gamle. Det finnes to godkjente standarder for test , Rog R129.


Frontkollisjonen ble gjort med litt kraftigere innbremsing enn standard - - g-krefter. Plus- test er en tilleggstest og merking for nakkebeskyttelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg