fredag 22. mars 2019

Pusse opp campingvogn

Vi renser og pusser tennene dine. Olso Tannlegesenter, time på dagen! Den rommet det meste. Kjøkken med spisekrok, soverom med dobbeltseng, bad og tv-krok. Det var en helt ordinær vogn tom med de originale rosa tyllgardinene intakt.


Lysten til å gjøre den litt mer moderne og personlig meldte seg straks.

Men hvordan pusser man opp en campingvogn ? Fra caravanklubben fikk vi vite at det er lite oppussing av vogner. Vi tok også ut vinduene for å tette de på nytt. Tapeten jeg valgte var Rush hour fra Ferm Living. Taket ble malt eggehvit. Jeg holder på å pusse opp vogna vår nå.


All innredning er tatt ne og demontert. Jeg pusser lett over alle flater og salmiakkvasker nøye. Så grunner jeg et strøk, og maler et strøk med trestjerners gulvmaling.

Veggene får ny farge da tapetet er gulnet, mens taket beholdes som det er. Nye spotter og lamper. Skal legge nytt gulv.


Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere. Paret skulle bare pusse opp kjkkenet, men endte opp med det som ville ha vrt. Telemarksavisa - Har brukt 6timer p campingvogna 22.


Jeg har lest litt om campingvogna din som du har gjordt mer varmere inne. SMV 5boggje fjernet jeg hele bakvindu og fjernet baklys og satt inn ny aluminiumvegg og isolere varne veggen bedre og satt inn innevegg og monterte tilbake til. Ellie Yeater bor i Williamstown, USA.


Hun tilbragte ikke sommerferien sin foran TV-en eller sløste bort tiden i sofaen. Du ønsker å kjøre bil og leir, slik at du kan få personlig med erfaring. Jeg fikk en liten impuls i det vakre hodet mitt.


Hva med å kjøpe en gammel, forferdelig stygg campingvogn og pusse opp ? Hvis jeg gikk til innkjøp av en campingvogn som var bra teknisk, altså den ruller bra, og den er vanntett. Så tar jeg ut alt interiøret og gjør reint innvending. Det kan være utrolig deilig å legge ut på en lengre tur med en campingvogn på slep.


Mange av oss drømmer om å være i det fri og slå opp huset der det passer oss. Det går selvfølgelig an å pakke med seg et telt, men det er kanskje ikke like stas.

Under får vi bli med på et prosjekt. En gammel campingvogn blir plutselig ny og lekker. Vi pusset opp en Caddy 89-modell Kjøpte nye madrasser og sydde trekk, både til senger og sofa. Jeg skal pusse opp enda ei campingvogn. Har gjort det samme for noen år tilbake, men det var en vogn som nesten var klar for søppeldynga.


Sist brettet jeg lyse fleecep. Tips og inspirasjon til å pusse opp kjøkkenet i bobil, caravan og campingvogn. Her kan du finne noen gode ideer til hvordan du blant annet kan utnytte plassen i bobilen og campingvogn , og hvordan noe så lite som et strøk hvit maling kan gjøre for helhetsinntrykket. Fjern overskapene God lagringsplass er greit å ha, men. For en del år siden dro jeg på søppelfyllinga med ei campingvogn , og dro derfra med et tilhengerunderstell.


Pusse opp campingvogn på budsjett. Fant utsultede barn i. Se det flotte resultatet! Budsjettvennlig oppussing redder sommeren. Våre campingvogner på lager. Antall campingvogner: 144.


Hvordan pusse opp et Camper Bobiler gir en effektiv og behagelig alternativ til hotell når du reiser eller besøke familie og venner. Akkurat som alle hjem eller kjøretøy, til slutt begynner en campingvogn å vise slitasje etter gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg