mandag 25. mars 2019

Sjokoladekake til barn

Du får svar altfor sent fordi jeg ikke har hatt tid til å svare på kommentarer, men jeg svarer likevel nå siden kanskje andre kan lure på det samme: Vil tippe at denne kaken holder til ca barn. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette.


Min datter har vært så heldig å gå i verdens flotteste barnehage! Og når jeg sier flott så sikter jeg både til det store, fantastisk flotte området barna kan boltre seg i både inne og ute, den utrolig koselige fasaden med rødmalt hus og torv på taket, men selvfølgelig først og fremst alle de superflotte damene - og etterhvert også tre svært så kjekke, unge menn:-) - som gjør.

Jeg fikk prøvd denne i helga – og den ble kjempegod! Vi lagde den i rund form, og halverte røra. Endte opp med å steke i nesten min. Ofte når vi spiser sjokoladekake ender barna opp me å slikke av glasuren og lar bunnen ligge igjen, men det skjedde ikke med denne kaka #128578; Kjempego og også mørk nok for de voksne. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag.


La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri. Her får du én enkel oppskrift på kake til barnebursdag som du kan velge å løse på tre ulike, kreative og morsomme måter! Moro får både barn og voksne.

Les også: oppskrift, ulike muffins. Sjokoladekake i langpanne. Alternativt kan du bruke en stor springform eller stor brødform. Poden har bursdag og små bursdagsbarn har gjerne sterke ønsker til både bursdagsselskapet, men også bursdagskaken.


Her er oppskrift på en skikkelig kul sjokoladekake bygget sammen som en skummel sjørøverskute. Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal servere kake til mange. Populær hos både voksne og barn.


Barn har ofte enklere smak, og man kan lage mye godt av helt vanlige ting. Med sjokoladekake , gjærbakst og frukt på bordet kan alle finne noe de liker, forteller Johansen som også er opptatt av det ikke skal være for store stykker, slik at de kan få smake litt på alt. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig. Kanskje har de andre glemt natron?


Jeg hadde i noen sjokoladedråper før jeg satt kaken i ovnen, og håper det blir godt. For de som ikke liker appelsin, kan denne byttes ut med samme mengde vann blandet med vaniljesukker eller vaniljeessens og man kan utelate appelsinskallet. Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn. Barna kan være med å pynte kaken selv.


Oppskriften passer til en langpanne.

Her finner du oppskrifter på kaker til både barn og voksne, og noen gode tips til hvordan de kan pyntes! En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Det er barnas favoritt og også en favoritt blant mange voksne. Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake.


Veldig smakfull, saftig og passe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg