torsdag 28. mars 2019

Test bilsete

Stort utvalg av farger og modeller. Barnas Hus butikk her. Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Kjøp bilsete hos Babyshop. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes. Ett grunnleggende kriterium har derimot vært at alle småbarnstoler i testen skal være typegodkjent og testet i henhold til det europeiske regelverket.


Siden starten har Plus Test vært utført av VTI og publisert av NTF. Fakta om testen av bilstoler. Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta. Testen er hovedsakelig basert på bakovervendte barneseter, men ett av setene, Recaro, er framovervendt og kan anses som referansestol.


Test bilsete

I andre tester har Recaro gjort det bra. Bilsete Test – disse kildene har vi brukt: Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC) Allgemeiner Deutscher Automobil-Club – kalt ADAC i dagligtale – er den tyske motparten til danske FDM. ADAC er både Tysklands og Europas største forening for bilister med ca. I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp.


Det er lav risiko for feilbruk. Gir ingen karakter, kun sertifisering til eller kg. Tabellen viser alle Plus Test -sertifiserte modeller. Det var stor sannsynlighet for at testdukkens hode ville slå inn i deler av karosseriet på bilen.


Men de simulerte en lik test og den viste at kollisjonskreftene og skadeomfang ville nå langt over grenseverdiene for teststandarden, sier Mark Pitcher, testleder hos britiske TRL. Som allti når du bruker et nytt bilsete , må man lese instruksjons-veiledningen – etikettene (på siden av våre barneseter), brukerhåndboka eller informasjonen på vår nettside, kommenterer Britax Römer. Best i test ble Cybex Solution X2-fix. Dette er en sikker bilstol for større barn. Den festes med isofix og er enkel i bruk.


Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter. PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) i Sverige, og er frivillig for bilbarneseteprodusentene. Testen utføres på bilbarnestoler for småbarn, og gjelder for seter opp til kg.


Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie. Selv om disse produktene er mye testet, handler testene fra europeiske testlaber stort sett om sikkerhet. I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler, som komfort og praktisk bruk. ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) er en tysk bilistorganisasjon. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter.


Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler. Det finnes to godkjente standarder for test , Rog R129. Plus- test er en tilleggstest og merking for nakkebeskyttelse.


Test bilsete

Frontkollisjonen ble gjort med litt kraftigere innbremsing enn standard - - g-krefter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg