mandag 4. mars 2019

God pannekakeoppskrift

God pannekakeoppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Smelt margarin i en god og varm stekepanne.


Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Klassisk oppskrift på verdens beste pannekaker.


Vi har fått skikkelig pannekakedilla. Vi spiser pannekaker til frokost, til middag, til dessert og til kvelds. Ja, selvfølgelig ikke til alle måltider hver dag, men vi har så dilla at det hører til sjeldenhetene at det ikke stekes en pannekake i løpet av en dag hjemme hos oss.


Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. God dag, pannekake, sa grisen. Under finner du en pannekake oppskrift som du trommer sammen på minutter. Jeg har i årevis jaktet på den beste pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste.


De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike. Ikke for harde, ikke for myke, ikke for søte, bare kjempegode. Pannekaker kan også være en sunn frokost som gir en god start på dagen. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Server med cottage cheese og friske bjørnebær.


Tilsett resten av melken. La røren svelle i ca. Dette er ikke oppskrift på Amerikanske pannekaker, de bruker kefir og ikke vanlig melk! Bland sammen egg og sukker.


Ha i mel og rør til en jevn røre. Rør inn resten av melken, litt salt og smeltet smør. Slik gjør du: Visp samen egg og sukker. Etterpå hiver du oppi melka. Visp litt før du hiv oppi salt og mjøl, og til slutt smeltet smør.


La deigen stå og svelle i en halvtime. Du er så flink, og disse ser så gode ut! Denne røra går raskt å lage, og med banan i røra får du en søt smak uten å bruke sukker. Bror var her på vinterferie i helgen, og jeg lager alltid veganske amerikanse pannekaker med blåbær og lønnesirup til han når han er på besøk.


En god oppskrift på pannekaker som passer for eggeallergikere. Pannekakene kan gjerne stekes i en teflonpanne siden det da blir lettere å snu dem. Passer både for salt og søtt tilbehør.


Det var engang en kone som hadde syv sultne unger, og dem stekte hun pannekaker til. Det var råmelks-kake, den lå i pannen og este seg så tykk og god , og ungene sto omkring, og gamlefar satt og så på. Vafler smaker godt til enhver anledning! Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre. Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses og tines senere.


Prøv vår deilige vaffeloppskrift, vi mener den er verdens beste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg