mandag 11. mars 2019

Navn guttenavn

Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn.


Navn guttenavn

De er alfabetisk sortert under. Hvilket gutte navn synes du er finest? Svar gjerne her så oppdaterer vi artikkelen med jevne mellomrom. Abel Adam Adrian Aidan Aiilo Ailo Ailu Aksel Alan Albert Alberto Aleksander Alend Alexander Alfred Alvin Amadeus Amund Anders Andor André Andreas Anton. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Et navn er en merkelapp for en person, et dyr, et ste en ting, et produkt (som i merkenavn) eller til og med en idé eller et konsept, vanligvis brukt for å skille dem fra hverandre.


Navn kan identifisere en klasse eller en kategori av ting eller en enkelt ting, enten unikt eller innenfor en gitt kontekst. Prøv Barn i Magens unike Navnekarusell som foreslår navn du ikke visste du likte! Vi gjorde noen søk i navneregisteret til SSB etter sjeldne navn.


Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Det vil si at det går cirka 1år fra et navn er på topp til det kommer på topp igjen,. Jesus – et av de aller vanligste guttenavn i Spania. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp guttenavn i ordboka.


Noen eksempler på navn fra romersk mytologi er Flora, Janus, Lara, Luna og Amor. Amor var opprinnelig navnet på en romersk gu men det er et navn som brukes både på gutter og jenter i Norge, fortsetter han. Utne legger til at flere av navnene også kan ha bakgrunn i annet enn gammel mytologi.


Navn guttenavn

Som du ser er flere av disse navnene vanlig i Norge i dag, mens noen kanskje ikke er fullt så vanlige. Leter du etter samiske guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn. I denne kategorien er kun navn med norrøn opprinnelse inkludert, det vil si navn med opprinnelse i perioden ca.


FORBUDTE NAVN : Eksempler på navn som vil kunne bli stoppet, er navn som ligner på medisiner og rusmidler. For eksempel Morfina eller Morfine. Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. FOTO: NTB Scanpix Vis mer Godkjenner navn som har en tradisjon i Europa.


Navn guttenavn

Særlig i USA er det populært å bruke guttenavn på jenter og motsatt. Vi kan nå ta vare på svaret i ( Navn )-variabelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg