onsdag 20. mars 2019

Kan man være gravid selv om man har mensen

Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Er det en mulighet for å være gravid selvom man har hatt mensen ? Finnes det også annen prevensjon som man kan velge når man ønsker å ha mensen utenom p-piller? Jeg har hatt sex uten kondom, men jeg bruker P-piller, men er ikke så flink til å ta de på samme tid hver dag, men har fått mensen.


Jeg lurte bare på om man kan være gravid selv om man får mensen på sin pillefrie periode med p-piller? Jeg har hørt at blødningen under pillefri periode ikke er ekte mensen , hva enn det betyr. SPØRSMÅL kan man være gravid selvom man får mensen ? Jeg har hørt, og lest flere steder at man kan ha blødninger under graviditet som minner om mensen. Men om du lurer sånn på om du er gravid , kan du jo bare ta en test? Rask og trygg leveranse.


Og er det da normal mens det er snakk om , eller er det bare en liten blødning? Anonymforum - Skravle;. Bekijk ons unieke assortiment kannen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Er det mulig at jeg kan være gravid selv om jeg har fått mensen to ganger på en mnd? Maak van jouw huis jouw thuis.


Jeg tok abort for uker siden og har enda ikke fått mensen tilbake. I dag kjente jeg noe. Når man går på p-piller, kan man være gravid selv om man har fått mensen ? Jeg har fått menssmerter selv om jeg ikke skal ha mensen og går på p-piller. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Mensen kommer nesten alltid dager etter eggløsning. Så hvis det er uker siden eggløsning vil testen være positiv om man er gravid. Egget kan jo selvsagt være befruktet, men ikke feste seg i livmorveggen slik at man blir gravid.


Kan jeg være gravid selv om jeg har hatt mensen ? Hvis man får en blødning selv om man er gravid vil egget være festet til livmora ja, men man kan blø. Plages mye med smerter og luft i magen. Er nervøs for å kanskje være gravid selv om jeg.


For ca en mnd siden hadde jeg sex uten beskyttelse. Du bruker sjølvsag dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Leggsmertene hennes kan ikke tolkes i retning graviditet. Som du sier så er det mulig å ha blødning til forventet tidspunkt ved graviditet. Denne blødningen pleier i så fall å være annerle. Selv om det kan være irriterende, er det viktig å huske på at vi har mensen for en grunn - og hvis den ikke kommer er det mest sannsynlig et tegn på at man enten er gravid , eller at noe ikke er helt som det skal. Jeg er på dag og jeg begynte å blø nu.


Har ikke fått positiv test, men vil ikke gi opp håpet riktig enda#128542; Var som skrev at man kunne det, men at det kom an på mengden, men klarte slette hele innlegget mitt så jeg må skrive på nytt. Blodet er veldig f. SVAR: Hei Uteblitt mens kan være tegn på at du er gravid ja. Men det kan være andre forklaringer også på at du ikke har fått mensen , blant annet stress, reiser, slanking og overdrevet trening. Ja, som tittelen sier - kan man det? Jeg og mannen var veldig uforsiktige med prevensjon for uker siden, dager før eggløsning og ifølge Flo-appen min så var det da sjanse for å bli gravid.


Tenkte ikke noe mer over det, da jeg ikke har de beste forutsetningene for å bli gravid. Nei, man kan ikke være gravid og ha mensen. Men man kan ha blødninger selv om man er gravid.


Vent til neste gang du venter mens , og prøv å teste da. Dersom du har en regelmessig menstruasjonssyklus, sier han at du heller ikke kan beregne sikre dager hvor du kan ha sex uten sannsynlighet for å bli gravid. Selv om man har en meget regelmessig menstruasjonssyklus og holder styr på dager, kroppstemperatur og så videre, er det fortsatt en usikker prevensjonsmetode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg