onsdag 13. mars 2019

Hvit mariusgenser

PEER GYNT er produsert i 1 norsk ull, mykt og behagelig. Spesielt velegnet til å strikke kofter og store herreplagg da fasongen vil holde bra. Nr ”Marius” genser i SISU med rundt bærestykke.


Hvit mariusgenser

Hvit mariusgenser med vrangbord. Den hvite mariusgenseren begynner å bli ferdig. Begynner å bli lei av å strikke vrangbor så det bør. Da har vi også strikket en hvit mariusgenser og en blå mariusdress i str mnd. Denne Pinnen ble oppdaget av Marie Sannes.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Detaljer for MARIUSGENSER -DAME. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet.


Hvit mariusgenser

Det antas at det er solgt opp mot fem millioner mønstre, og når hvert mønster kan bli til flere gensere, er antallet Mariusgensere temmelig formidabelt. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Nr Marius genser i Smart med isydde ermer og tilhørende lue. Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Helge prosjektet ble en Mariusgenser med hjerter og falske fletter.


Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Strikket etter str xs dame. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Veldig flott genser og fine farger #128578; Jeg holder på å strikke en lik genser selv. Men har stoppet opp litt i mønsteret.


Hvit mariusgenser

Hvis du kunne ha forklart meg hadde jeg satt stor pris på det #128578; Har 3masker, og i mønsteret hvor det er annen hver farge (eks en hvit en svart), får jeg det ikke til å gå opp. Det blir to masker i samme farge etter hverandre pga at det er partall. Mariusgenseren er en strikket genser med et mønster inspirert av tradisjonelle setesdalsgensere, men uten lus. Mens de tradisjonelle genserne brukte saueullens naturlige farger – svart, grått, brunt og hvitt – ble Mariusgenseren designet og lansert i innfarget garn, blant annet i rødt, hvitt og blått, fargene i det norske flagget. Holder på å strikke samme genser nå.


Men får ikke mønsteret til å gå opp da jeg feller maske på hver side av pinnen annenhver pinne. Sv: Mariusgenser , hvit , innsvinget damemodell Jeg har strikket den ribbegenseren, og liker ikke at halsen går så høyt opp. Angrer litt på at jeg ikke lagde den annerledes. Flere kjentfolk i den første linken forresten.


Hvit mariusgenser

Klassisk Mariusgenser til mann. Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. Oppskrift på Mariusgenser Jeg får med jevne mellomrom e-post der besøkende spør om jeg vet om det ligger oppskrift på Marius-gensere noe sted på nett.


Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius-mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius-mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg