mandag 21. mai 2018

Stikking nederst i magen gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


I alle mine år som jordmor tror jeg ikke jeg har møtt gravide kvinner som IKKE har kjent stikninger i graviditeten – med andre ord: Det er veldig vanlig å kjenne stikninger i magen når du er gravid ! Jeg tenker at du aller først bør utelukke at du har en urinveisinfeksjon.

Når man er gravid kan det kjennes helt annerledes med blærebetennelse enn når man ikke er gravid. Den sviende og brennende følelesen man kan kjenne når man tisser ellers er ofte ikke tilstede når man er gravid. Jeg kjente det veldig godt de første 7-ukene, og måtte nærmest puste meg gjennom menssmertene som kom.


Jeg kjenner det fortsatt til tider og jeg er nå straks uker. Hei, Jeg har en stund nå fått beskjed om å holde meg helt i ro for å ikke føde for tidlig. Mye mensmurringer, kynnere, nepress hodet festet osv.


De typiske tegnene.

Jeg er nå i uke og for dager siden har jeg hatt ganske ekstrem stikking neders i magen. Både på høyre og ve. Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen. Smerter i nedre del av magen.


Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Jeg har et slags ubehag, smerte, mest på venstre side, men også høyre over skambenet nederst i magen.


Det kommer og går, helt uavhengig av hva jeg spiser og gjør. Det har nok vedvart i to mnd nå. Vært hos lege flere ganger, og ble sendt til urolog da jeg følte smertene kunne komme fra bitestiklene. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass.


Knøttet er nå mm langt, hjertet har begynt å slå og anlegget for organene legges. Kroppen din prøver å fortelle deg den viktige beskjeden. Kanskje kjennes brystene ømme og kaffe frister plutselig ikke lenger.

Det er i seg selv og uten andre symptomer, er absolutt ikke noe som taler i retning av alvorlig sykdom, men det er selvfølgelig riktig å få det undersøkt. Du spør meg om hva du bør be fastlegen om å undersøke. Det begynte på torsdag med stikking nederst på magen på venstre side. Da trodde jeg at det bare var luft i magen , og fordi jeg hadde litt hard mage. Men fikk gått ordentlig på do og greier på fredag, og ikke hatt noe problem med avføringen etter det.


Men stikkingen har ikke gitt seg, den har bare blitt verre. Den tanken gjør meg kald innvendig. Jeg hadde jo bare vondt i magen , sier Annelin. Det er helt normalt med stikkinger og murringer nr man er gravid. Stikking nederst i magen gravid.


Har hadd stikking nederst i magen i hele dag, helt der nede med. Gravid uker med smerter - 5. Første dag sist mens var 18. Hadde eggeløsning rundt 2-mars, og har hatt vondt i magen etter det. I over uke nå har jeg hatt mye vondt i magen , venstre side, høyre side og under navlen.


Ikke alle stedene på en gang. Har og vært litt kvam og løs i magen. Det er ikke bare magen din som forandrer seg mens du er gravid. Magesmerter nedre del av magen.


Derfor har vi delt opp graviditeten uke for uke, så du skal få en god. Har i de siste dagene hatt en slags strekkefølelse eller stikking nederst i magen. Det siste døgnet har jeg hatt smerter nederst i venstre side av magen , i samme region hvor eggstokken ligger. Noen med samme problemer som meg? I natt var jeg så bekymret at jeg reise på legevakten.


Der tok de urinprøve for å sjekke om det kunne være urinveisinfeksjon, men den var helt fin. Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro. Mange bekymrer seg for diverse smerter i magen , alt fra ømhet, sårhet på helt konkrete steder til mer smerteopplevelser. Disse smertene eller plagene er.


VELDIG vondt i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg