torsdag 24. mai 2018

Gravid trening blogg

Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Opptil rabatt på treningsklær.

Hundrevis av varer med gode tilbud. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Alle varer på lager!


Friske gravide bør være fysisk aktive og holde seg i form. Trening når du er gravid og etter fødselen. Du kan trene helt fram til fødselen, så lenge det ikke gir deg smerter eller ubehag.

Etter fødselen kan du starte opp med trening så snart du føler for det Innhold. Det finnes en rekke forskningsresultater på gravide og trening i Norge, men allikevel er det en del usikkerhet når det kommer til styrketrening. Men, har man ikke trent styrke før graviditeten er det ingenting i veien for å begynne med det etter kul på magen. Anbefalingene er å ikke trene ikke for tungt. Gravide som trener, har en enklere og tryggere graviditet.


I tillegg har de bedre selvtillit og mental styrke. Likevel viser en studie ved Nasjonal Kompetansetjeneste for kvinnehelse, at så mange som prosent av gravide ikke trener. En venninne sa en gang til meg: Sørg for å være i ditt livs beste form når du blir gravid ! Hun opplevde et vanskelig svangerskap med mye kvalme og smerter i kroppen, og jeg så hvor tungt det var for henne å gå gravid.


Søs ble jo mamma mnd etter meg og vi koste oss i permisjon sammen. Her er jeg gravid med Max, og er vel rundt 4-måneder på vei! Håper det var greit med et litt personlig innlegg i dag – fått mange spørsmål rundt dette med graviditet og trening så endelig fikk jeg tid og mulighet til å skrive litt om dette. Her finner du litt om gravidtrening, mor og barns helse, diverse forskning og erfaringer rundt det å være gravid.


GODE grunner for å være aktiv under graviditet. Hvorfor det er viktig å trene når man er gravid. Les bloggen til helsenorge. Jeg ble gravid med en gang.

Det gikk så fort at jeg ikke helt rakk å glede meg, og da jeg mistet etter åtte uker, så tok jeg det ganske med ro. Det var trist, men legen sa at det var veldig normalt, og at det bare var å prøve igjen. Enda en gang ble jeg gravid på null komma niks. Jeg er jo så heldig å jobbe fulltid med trening på 3T, hvor jeg får gjøre det jeg liker aller best live. Men her inne på blogg.


Samme hvordan vi gjør det, og samme hvor trent eller utrente vi er når vi begynner. Det er aldri for sent og det er alltid noe du kan gjøre. De som hoverer, eller ser ned på dem som er mindre trente enn dem selv, er rasshøl! Når du er gravid settes bekkenmuskulaturen på strekk, og etter fødsel blir den slappere.


Mange har etterspurt et innlegg om trening under svangerskap og her kommer det endelig. Foruten om drittmåneder, helt i starten, med konstant kvalme har jeg hatt to forholdsvis ukompliserte graviditeter. Jeg har holdt meg aktiv og stort sett trent det jeg har følt for, og kroppen har tillatt.


Innlegget inneholder sponsede lenker Jeg har fått mange spørsmål om graviditet og treningsklær, så da tenkte jeg å lage et lite innlegg om nettopp det. Noen gode øvelser for å trene kjernemusklene er blant annet den såkalte planken, trening av skrå magemuskler og bekkenbunnstrening. Shit, tenk at jeg har vegret meg så lenge for å skrive dette innlegget. Kanskje mest fordi jeg allerede vet at det kommer til å skape en del negative reaksjoner.


Den nye modellen er en stor upgrade fra tidligere. Jeg har brukt den på hver eneste trening siden jeg fikk dem. Testet de på intervaller, plyometrisk trening og økter med en kombinasjon av både styrkeøvelser og kondisjon.


Den er stødig, har godt grep og god demping. Skal være slitesterk og sålen er non marking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg