fredag 25. mai 2018

Døgnet rundt linser

Døgnet rundt linser

Stort utvalg av linser , briller, solbriller og tilbehør. Bestill fra LensWay i dag! Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Kjøp Dailies Aquacomfort Plus her! Se hele utvalget av tilbehør!


Døgnet rundt linser

Vi har de nyeste og mest komfortable linsene på markedet. Finn riktig type her! Hos Lenson bestiller du enkelt kontaktlinser for veldig lave priser. De egner seg også for kun daglig bruk.


Er du linsebruker med uvanlig tørre øyne kan det være bra å prøve døgnet rundt-linser siden de fukter øyet mer enn vanlige linser. Vi har alle storselgere til riktig lave priser! Behøver du hjelp kan du alltid kontakte oss på kundeservice. Les om Biofinity linser fra CooperVision, skånsomme og milde døgnet-rundt-linser med Aquaform-teknologi som skapt for å oppfylle dine behov. I løpet av disse tre-fire ukene trenger du ikke tenke på hverken beskyttelse eller rengjøring.


Dette er den mest utviklede “ døgnet rundt ”- linsen som selges i norske nettbutikker. Mange mener at dette er en linse som har blitt utviklet i så stor grad at man faktisk ikke legger merke til at man har noe på øynene. Biofinity har et væskeinnhold på og er laget i et materiale kalt Aquaform.


Måneds linser som tilfører oxygen til øyene dine. Noe som gjør dem meget behagelige å bruke. Første linsene som ble godkjent til å brukes døgnet rundt i dager. Disse kontaktlinsene er fortsatt en favoritt blant mange nordmenn som bruker disse daglig.


Døgnet rundt linser

Men begynner å bli utkonkurrert av andre type linser. De hjelper deg å se klart på en. Linser - Her er alle kontaktlinser på LensWay. Biofinity Toric er toriske døgnet rundt-linser fra Coopervision som korrigerer astigmatisme og gir komfort av ypperste klasse. Linsene er laget av det avanserte Aquaform-materialet, som gjør at større mengder oksygen kan strømme gjennom linsen til øyet, noe som resulterer i at øynene ser hvitere og friskere ut.


Denne typen kontaktlinser er beregnet for bruk døgnet rundt. Enkelte døgnlinser kan brukes kontinuerlig i opptil en måne før de kastes og erstattes med nye linser. Nye materialer som Silicon Hydrogel skaper linser med svært gode puste-egenskaper. Linserna består av et materiale som har en uvanlig høy oksygentilførsel, noe som gjør det mulig å bruke linsene timer i døgnet i opp til døgn i strekk.


Døgnet rundt linser

Kontaktlinserer Norges største nettside innenfor synskorreksjonstemaer som kontaktlinser, briller og øyeoperasjoner. Våre fagfolk tilbyr en rekke artikler som er relevant for nordmenn med synshemmelser. Døgnet Rundt Linser. I lpet av disse tre-fire ukene trenger du ikke.


Flere typer linser velge mellom - Brilleland Det finnes kontaktlinser for de aller fleste styrker og. Det er nøyaktig den samme linsen , bare navnet og innpakningen er forskjellig. Forpakning og priser. En pakke holder altså til seks måneders bruk (for ett øye) hvis linsene brukes som månedslinser, eller til knappe seks ukers bruk hvis du bruker dem døgnet rundt.


Air Optix Aqua Multifocal kommer i pakker på linser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg