torsdag 10. mai 2018

Veldig oppblåst mage

Oddvar ble kvitt oppblåst mage med naturproduktet Lectinect Mage. Les mer om Oddvar, andre brukere og hvordan lektiner fra hyllebær kan styrke tarmen. Jeg har slitt veldig med oppblåst mage det siste året, prøver å spise sunt og bruker mange av tipsene dine, men jeg har en tendens til å ha et usaklig stor søtsug om kveldene… Føler at kostholdet mitt består av alt egentlig, men holder meg unna pasta, ris, brød og for mye meieriprodukter. Om kvelden kan det være veldig ille (skikkelig stor mage ) og ganske vondt.


Om dagen, før middag, er det ikke fullt så ille, men absolutt plagsomt og tydelig nok.

Jeg merker at jeg blir enda mer oppblåst hvis det går for lang tid mellom måltidene, eller hvis jeg spiser for fort eller for mye til f. I går hadde jeg også veldig vondt i solar plexus. Jeg skulle gå tur, og klarte ikke gå like fort som vanlig pga smertene. Matvarer som gir oppblåst mage. Men enkelte karbohydrater i for eksempel løk, hvete, epler og artisjokker, kunstige søtningsmidler i godteri og pastiller og sukkeret i melkeprodukter er noe av det som er kjent for å kunne irritere magen.


Datteren min på to år har ofte veldig stor, oppblåst mage , spesielt etter måltider. Hun er litt lubben på resten av kroppen også, men jeg synes allikevel magen er uforholdsmessig stor. Hun har også et noe merkelig spisemønster i og med at hun kan spise minimalt i flere dager og så kaste i seg et.

Har seg slik at jeg lenge har slitt med at magen reagerer på mat. Enten må jeg voldsomt på do eller så er jeg stortsett veldig oppblåst. Legen tok bare en enkel blodprøve, men fant ingenting.


Utenom forstoppelse og diaré, er noen av de vanligste mage -tarmsykdommene halsbrann, sure oppstøt og laktoseintoleranse, fortsetter hun. Sliter du med ballongmage og føler deg oppblåst ? Kostholdet kan ha stor påvirkning om du opplever å stadig ha en oppblåst mage. Jeg har aldri diare etter større måltider mer, og jeg har en ganske ok mage som ikke er oppblåst og von ihvertfall ikke så ofte. Finn Mage Oppblåst. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Nærmere sagt oppblåst mage , forstoppelse, rett og slett en kranglete mage. Veldig søte frukter og honning inneholder mye fruktose. En oppblåst mage er oftest forårsaket av for mye gass i tarmene. Gass i tarmene er i utgangspunktet ikke farlig, men når det danner seg for mye av disse, vil man oppleve problemer.


For mye tarmgass kommer vanligvis ved et høyt inntak av matvarer som løk, belgfrukter, kål, brus, rå grønnsaker og fullkorn. I tillegg til PMS-plager som oppblåst mage og ømme bryster, er også humørsvingninger veldig vanlig, ifølge gynekologen. Enkelte går også opp i vekt når de har mensen, og ifølge Steier skyldes dette søtsug.

Noen produsere mye luft. På den måten er livet litt uforutsigbart. Har du i tillegg en sensitiv mage kan man få ekstra mye ubehag etter å ha spist for mye.


Du kan dermed oppleve høylytt rumling fra magen, å måtte prompe og bli oppblåst. For å unngå overspising er det lurt å stoppe å spise når du føler deg rundt mett. Jeg strever VELDIG med oppblåst mage.


Jeg sliter med veldig oppblåst mage og føler jeg bare blir oppblåst av alt jeg putter i meg, men verstingene er hvetemel, sukker og kullsyre. Da eser magen ut som en svær ballong om jeg får noe av det i meg. Ser ut som jeg måneder på vei eller noe #128580; Jeg har vært hos legen og han sa jeg burde ku. Mange gravide føler seg oppblåste og plages av treg mage. Det skjer hver eneste dag.


Hormonene østrogen og progesteron gjør den glatte muskulaturen i hele kroppen din slappere. Dette skjer også i fordøyelseskanalen. Derfor kan maten av og til passere langsommere gjennom systemet, og du føler deg oppblåst.


Hos mange personer kan man ikke peke på klare årsaker til forstoppelse - at magen er hard. De vanligste forklaringene er uregelmessige avføringsvaner, ignorere trangen til å gå på do, fiberfattig kosthol lite fysisk aktivitet, høy medisinbruk, misbruk av avføringsmiddel, stress eller angst og tilstanden irritabel tarm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg