onsdag 2. mai 2018

Bugaboo søskenbrett

Kjøp Bugaboo hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. De har utfordret barnevogns markedet med sin innovative, allsidige og moderne design. Du fester det enkelt til vognens understell.


Brettet er fleksibelt og kan festes både. Praktisk søskenbrett med sete - perfekt for slitne søskenben. Smart design og fleksibel plassering gir ekstra benplass for den voksne. Setet er avtagbart, slik at barnet selv kan velge mellom å sitte eller stå.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Fest brettet enkelt med kun to klikk. Juster brettet til valgfri side for ekstra gåplass. Med det fjærede brettet, kan barnet velge enten å sitte eller stå.


Når brettet ikke er i bruk, kan det enkelt heves eller klikkes av. Søskenbrettet passer til alle. Hvis du ønsker å bruke Bugaboo Ståbrett på din Buffalo eller Donkey trenger du denne adapteren! Adapteren kan benyttes til nyere søskenbrett fra Bugaboo.


Dersom du har et eldre ståbrett passer adapteren ikke. Du gjenkjenner det eldre søskenbrettet ved at hjulet er helt svart. Et søskenbrett til barnevognen for slitne små bein Når man er ute og triller med barna, og den største kanskje blir litt sliten i beina, kan det være godt å ha et ståbrett å ty til.


Bugaboo søskenbrett

Et ståbrett fester du enkelt på barnevognen din, og har med det fikset et supert sted eldstemann kan stå og slappe av litt. Levering uten toll og mva! Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr.


Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Komfort søskenbrett Black på pinkorblue. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Bugaboo søskenbrett

Bugaboo Donkey er en allsidig barnevogn for barn og familier som vokser. Bugaboo Bee er en barnevogn med justerbart håndtak og romslig varekurv. Kalesjen finns i mange ulike farger. Det finnes et stort utvalg av tilbehør til Bugaboo Cameleon.


Blant annet vognposer, sommerkalesje, koppholder, mobilholder, søskenbrett , bilstoladapter, parasoll, stelleveske, setetrekk og myggnetting. Mye av tilbehøret er universelt og kan brukes til alle vogner fra Bugaboo. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg