mandag 21. mai 2018

Hvordan få ned feber

Presise og raske termometer for måling av feber. Som regel kommer feber sammen med andre sykdomstegn. Når et barn har feber , betyr det generelle inntrykket av barnet (allmenntilstanden) mer enn hvor høy feberen er.


Feber bør fortrinnsvis måles i endetarmen (rektalt) da alle andre mål blir for upresise. Ironisk nok, er en unormalt høy feber en trussel for din helse i seg selv, og feber føre til frysninger, ubehag, smerte og tretthet i den lidende.

Hvis du er kampen en høy temperatur, her er hvordan å få ned en feber : en. Når vi blir syke er det fort gjort å få feber , og da er det greit å måle med et termometer for å se hvordan vi ligger an. Her får du råd og tips for hvordan du enklest måler temperaturen til deg og dine. Influensa er følsom for endringer i kroppstemperatur over 96.


Vi fikk beskjed om parasett og kle av ungen så den kun hadde truse skulle sette oss på det kaldeste rommet i huset. Evt måtte vi lufte og så ta inn barnet. Gikk ikke feberen mer ned da, måtte vi ta turen til legevakten. Hei, noen som har noen lure tips til å bli kvitt feber ?

Jeg har gått med litt feber (ikke mye) i et par-tre uker nå. Den kan komme og gå, men ulmer alltid i bakgrunnen, og går ikke ned. Jeg kommer meg på jobb og slikt, jobber for halv maskin, men nå er det snart ferie, og jeg KAN ikke ha feber gj.


De skal man ikke pakke inn spesielt når de får feber. Noen barn kan få feberkramper, men det vil foreldrene finne ut veldig fort. Barn tåler feber bra. Dette er epilepsilignende tilstander som blir såpass viktig å unngå at man setter ned temperaturen med febernedsettende.


Ettersom vi har gjort vårt med både GeForce DDR og GeForceGTS tidligere syntes vi det var på sin plass å teste den nye GeForce3. Hvordan får man feber , eller hva får man feber av? Valget falt på CARDEXpert fra Gainwar en serie grafikkort som har blitt populær blant overklokkere på grunn av god ytelse og lav pris. Fallet er stort når vi ikke. I denne artikkelen ser vi på de grunnleggende spørsmålene som oppstår fra sine foreldre, om barnet har feber.


Da er det også andre tegn til alvorlig sykdom til stede, men feber kan også mangle hos spedbarn og riktig gamle mennesker. Feber er vanlig ved alvorlige infeksjoner. Mål temperaturen i endetarmen hos barn. Den normale kroppstemperaturen er vanligvis cirka °C.


Temperaturen varierer noen tideler av en grad opp og ned i løpet av et døgn.

Det er kroppens egen mekanisme til at bekæmpe virus og bakterier. Derfor kan feber skyldes mange sygdomme og skal ses i sammenhæng med andre symptomer. Feber hos barn kan av og til være vanskelig å vurdere.


For hva er høy feber , og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber ? En vanlig regel for foreldre er at man oppsøker lege dersom barnet har hatt feber over tre dager, men det vesentlige er alltid barnets allmenntilstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg