fredag 18. mai 2018

Hel laks i folie

Hel laks i folie

Ved å pakke fisken i aluminiumsfolie beholder du all kraften og fuktigheten i fiskestykket. I tillegg er det en utrolig enkel måte å tilberede fisken på. Maten lager seg praktisk talt selv!


Du slipper også å rengjøre fastbrente ildfaste former. Ovnsbaking av hel fisk: 1. Hel ørret tar seg godt ut på et koldtbor og kan gjerne lages ferdig dagen før. Hel laks med sitron, urter og potetskiver Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på.


Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på. Fyll laksen med hele sitroner i skiver, laurbærbla friske urter (rosmarin, basilikum, timian. salvie, persille), 2-stilker sitrongress og hel hvitløk delt i to. Ha evt litt av urtene på folien , legg fisken på, ha sitronskiver, salt, pepper, 5-hele stjerneanis og litt olivenolje over fisken. Hva med en gladlaks til middag?


Hel laks i folie

Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på grillen. Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha. Sv: Helstekt laks Nå er vi stappmette hele gjengen her.


Det smakte kjempegodt! Pakk fisken i tykk aluminiumsfolie, helt tett, skal fisken på grillen bruk dobbelt ark med folie. Ta ørreten ut av ovnen og avkjøl litt før skinnet fjernes ved hjelp av en liten spiss kniv. Her går ikke en eneste dråpe fiske- og grønnsakskraft til spille, og vitaminene er også inntakt. En annen hyggelig fordel er også at det blir lite oppvask!


Hel laks i folie

Fisk og grønnsaker i folie er en enkel, sunn og ikke minst god måte å tilberede fisk på – som også er veldig populær blant barn. Så hakker du litt nøtter (hasselnøtter) og drysser over før du baker laksen i ovnen. Jeg bruker alltid steketermometer og tar ut fisken når den er grader.


Om du vil være helt på den sikre siden kan du vente til termometeret viser 60. Finhakk chili, sitrongress og mynte. Smør blandingen over laksefileten. Press saft og riv skall av lime, og rør sammen med honning, chili, sitrongress og mynte.


Brett folien rundt laksen og legg på grillen i ca. Hel ovnsbakt ørret med Geraldinesmør norsk fisk med fransk smak. I min familie har det blitt en tradisjon å servere hel fisk på 1. Sett stekeovnen på 2grader. Legg lokk over om du har.


Stilkene kan bare være på. Strøover salt og pepper. Delsitrongresset i to, knus det litt med knivegget og legg den ene halvpartenoppå urtene. Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften.


Jeg hadde helt glemt hvor fantastisk enkelt og uendelig godt det er med laks bakt i folie ? Altså, du kan egentlig bare slenge alt som er godt av grønnsaker og for eksempel oster som måtte passe, oppi aluminiumsfolie, dryppe over litt olje, ønsket krydderurter, legge laks eller ørret på toppen og voila! Godt tilbehør til laks i folie. Paprika, tomater, blomkål og brokkoli i små buketter, løk og rotgrønnsaker som gulrot og rødbete er også velegnet.


Lag ditt eget kryddersmør til. Fordel grønnsaker og laks på to stykker aluminiumsfolie og ha over appelsin- og limesaft, salt og pepper. Grill, eller stek laksepakkene i ovn på 2°C, i ca. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.


Server med kokte poteter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Hvordan bake en hel ørret i stekeovnen Klikk.


Både takket være lave priser i fiskedisken for hel fisk og filet, og god tilgjengelighet for ferskpakket filet. Vær forsiktig med varmen Ingen behøver lenger servere laksen ihjelkokt eller stekt til den er knusktørr. Laks med spicy soyasaus.


Hel ovnstegt laks med citron, krydderurter og smør serveret med kogte kartofler og grøntsager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg