torsdag 24. mai 2018

Baby guttenavn

Check out For The Baby. Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn.


Baby guttenavn

Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.


Dette er en oppdatert liste over de mest populære norske guttenavn i Norge. Her finner du inspirasjon til navn til din nyfødte guttebaby - les mer her! Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære? Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss.


Emil (gutten min på 13), Johnatan ( baby i magen) og Aron. Jeg liker Gabriel veldig godt synes det er veldig font og passer med Aiden (alle navnene passer godt med Aiden). Jeg skjønner og ville også sikkert blitt litt påvirket av om andre i familien misliker navnet , men jeg tror også at folk blir vandt med navn og får et nytt perspektiv på navnet når en ny baby får navnet og begynner å like det bedre, så jeg ville ikke avskrevet et navn. SSB (Statistisk sentralbyrå) sin årlige liste over de mest populære navnene er her.


Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over. Hvor mange heter det samme som deg? Jakob er et typisk bibelnavn. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt.


Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet.


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Her får du inspirasjon til navnevalget til din baby. Akkurat funnet ut at jeg er gravid igjen.


Signerer med anonym fordi jeg ikke vil røpe hvem jeg er enda;) Har tenkt på navn allerede før jeg ble gravi og har bestemt meg for jentenavn, om det blir ei jente. Men guttenavn er litt vanskeligere. Seks nye guttenavn kom inn på topp 1listen.


Frans endte høyest med en 75. Nye navn på topp listen var Alexander og Noah, ut gikk Axel og Vincent. VI vet ikke kjønnet ennå men vi tenker på guttenavn på R da begge våres familier har så mange menn med navn på R. Men jeg syns egentlig ikke at noen av de navnene vi kommer på og finner på R er fine!


Det eneste er Rasmus. Vi sitter helt fast i navnedebatten. Hvilke navn ville du vurdert hvis du hadde en nyfødt sønn? Noen som har noen gode forslag? Eleanor, Elizabeth, Henry og James ligger på topp!


Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Navnene blir generert med den samme fordelingen som i den norske befolkning. Dessverre har den et par svakheter.


Baby guttenavn

Tenker du på spesielle navn som i navn få har hørt før, eller navn som er spesielle i barnehagen? Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Hvis du velger navn som var populære på f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg