mandag 28. mai 2018

Legoland priser

Accommodaties bij Legoland. Bekijk het ruime aanbod met lage prijzen op TUI. Finn legoland priser hvis du ser nå. LEGOLAND bruger cookies til at analysere besøg på siden og til at optimere indholdet, bl.


Vi bruger også cookies til at målrette markedsføring. Ved brug af LEGOLAND. Her er masser af action, fart og sjov.


Informasjon om att Hotellet hadde redusert pris på billetter inn til Legoland , det kom ikke klart frem og det vart ikke gitt noe informasjon når vi sjekket inn om att vi kunne få redusert pris. Beliggenheten og opplevelsen for barna var veldig flott. Velg Bestill for å se hvilke overnattingssteder som har ledig kapasitet i ønsket reiseperiode.


Tilbudet gjelder for barn under år. Prisen forutsetter voksne og barn på bestillingen. På feriesentrene kan man bo voksne og opptil barn. Børn under år kommer gratis ind og behøver ingen billet. Spar på billetten ved at købe online mindst 7. Prisene gjelder ved forhåndsbestilling på legoland.


Barn som ikke har fylt år går inn gratis. SPLÆSJ: Borgshow med futt og fart. Foto: Legoland Vis mer. Vi har samlet Danmarks flotteste severdigheter under overskriften LEGOLAND Billund Resort. Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en utflukt til en av våre hyggelige naboer.


Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen – hinner du allt på en dag? Hvad koster en billet? Hvornår skal et barn have en entrébillet? Hvordan køber jeg billet på forhånd?


Kan jeg vise mine billetter på mobilen? På nye LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste kloss stappfull med Lego-magi og fengslende eventyr om riddere, trollmenn og fjerne kongeriker! Ekstra natt fra 70- per person.


Legoland priser

Gjelder ett besøk for ett barn (3–år) i perioden 30. Hele familien kan trygt bade i Lalandia Aquadome, selv om besøket foregår på eget ansvar. Her settes nemlig sikkerheten i høysetet. Sikkerhetsforanstaltningene i Lalandia oppfyller og bygger videre på de retningslinjene som er fastsatt av Rådet for Større Badesikkerhed i samarbeid med blant annet det danske justisdepartementet, helsedepartementet og Politimesterforeningen. Maksimum personer, inkl.


Minimum opphold netter. Overnattingsstedet har et parkanlegg med lekeplass og et område hvor man kan klappe dyr. Legoland Holiday Village ligger ved siden av Lalandia badeland og bare 5meter fra Legoland.


Det lønner seg å bestille båt, hotell og LEGOLAND -billetter samtidig. Bestiller du fly og hotell til Danmark samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Legoland. Køb billet og få fri adgang til over forlystelser i Djurs Sommerland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg