torsdag 10. mai 2018

Soppinfeksjon menn behandling

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie.

Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Det er antatt at over en femtedel av menn som har gjær i underlivet, ikke lider av noe form for symptomer eller andre tegn. Det er sjeldent at sopp fra skjeden smitter til partneren, og partner uten symptomer trenger ingen behandling. Symptomer på soppinfeksjon hos menn er kløe og rødt utslett under forhuden på penis som også kan spre seg til lysken. Menn kan også få soppinfeksjon på penis.


Soppinfeksjon hos menn.

De kan smittes ved samleie hvis kvinnen allerede har en soppinfeksjon. Dette utslettet kan spre seg til lysken. Canesten er ett av dem som fås reseptfritt til lokal behandling av soppinfeksjon i underlivet.


Alle disse produktene behandler infeksjonen, men ulike mennesker foretrekker ulike behandlingsalternativer. De fleste får infeksjonen både i og utenfor skjeden. Det er en meget vanlig infeksjon hos kvinner, og ikke fullt så vanlig hos menn. Ved gjærsoppinfeksjon må man stole på det typiske utseende på utslettet, dyrking kan være misvisende. Menn kan også få forbigående, kortvarige plager plager med betennelse på forhud og glans etter samleie med en kvinne som har sopp.


Symptomene på dette kan være rødt utslett, kløe og sprekkdannelse, ifølge Oslo Universitetssykehus. I de tilfellene der man opplever vedvarende eller tilbakevendende infeksjoner, er det bedre å forsøke en reseptbelagt behandling , da slike medisiner er sterkere enn de man kjøper på apoteket. Menn med soppinfeksjon kan også med fordel bruke en slik behandling , da det ikke finnes noen reseptfire medisiner som fjerner denne tilstanden hos menn. Hos de fleste kvinner er soppinfeksjon i underlivet (candidavaginitt) forårsaket av en gjærsopp som kalles Candida albicans.


Candida er vanligvis ufarlig og den lever naturlig på kroppen. Blir det for mye av denne gjærsoppen, fører det til betennelse i skjeden. Hvis du kikker inn i munnen, vil du kunne se områder med hvitt belegg. Skraper du bort dette belegget, ser du at slimhinnen eller tungen under er skarpt rød og blør lett. Den medisinske termen er vaginal candidose.


En soppinfeksjon i underlivet kan utvikles ved nedsatt immunforsvar eller når de gunstige bakteriene i skjeden ikke klarer å kontrollere soppen Candida albicans.

Ubehandlet kan infeksjonen var i måneder eller år. Hos nyfødte går infeksjonen ofte over av seg selv etter 3-uker, men det kan redusere matlyst og gi mor plager i form av smerter under amming og bør derfor vurderes for behandling. Hos mennesker oppstår soppinfeksjoner når en invaderende bakterie som tar over et område på kroppen og er for mye for immunsystemet å håndtere. I de tilfellene hvor en infeksjon er ekstra sta eller fortsetter å komme tilbake, kan det imidlertid være greit å bruke en reseptbelagt behandling.


Men på grunn av plagsomme symptomer, vil nok de fleste behandle den. Behandling av trøske. Vanligvis brukes Mycostatin mikstur, både til voksne og barn. Miksturen skal holdes lengst mulig i munnen før den svelges.


Til små barn gis miksturen langsomt med doseringssprøyte eller pensles på med en ren q-tips. Diflucan kan brukes av både menn og kvinner, men anbefales spesielt til personer som opplever tilbakevendende eller vedvarende underlivssopp. Den kan også brukes som en forebyggende behandling mot sopp.


Det er derfor viktig med korrekt behandling med tabletter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg