fredag 18. mai 2018

Tale til mamma

Tale til mamma

Tale til min mor, på hennes års. Mamma blir år i år. Det blir den første talen min. Derfor håper jeg dere kan komme med gode inspill til hvordan jeg bør utforme talen min. Jeg har holdt presentasjoner o. Jeg vil ikke ha en tale med masse typisk.


Tale til mamma

Vi synes du fortjener en tale , og jeg ble meldt frivilling til å holde den. Du er selv en veldig flink taler , det har du vist ved flere anledninger i brylluper og konfirmasjoner, så jeg kjenner ansvaret tynge. Nå når jeg skal si deg noen sannhetens ord. Og den der troa levde jeg lenge, lenge i, og jeg er ganske sikker på at ho sto modell for englene. Uansett hvor gamle vi blir etter hvert vi også, så er det nå rart med det.


Selv om jeg er voksen, trenger jeg deg, du stiller alltid opp, og bryr deg om meg. Jeg kunne ikke vært mer heldig, som har deg som mor, det er så mye godhet. Hun var der fra starten. Det er spesielt talen fra foreldrene til bruden som er viktig. Brudens foreldre holder også ofte velkomsttalen, men noen ganger overtar brudgommen denne oppgaven.


Hadde tale i 50årsdagen til mor for ikke så lenge siden. Først så fortalte jeg om hvor utrolig bra mamma hun alltid har vært for meg å søsteren min. Så fremførte jeg et dikt på liksomnynorsk for å harselere litt med dialekten hennes (Fra moldetraktene).


Det er jo bare noe som er bra, fornuftig er mammaene, det skal de ha. Jeg elsker mamma så høyt det går an. G Gud kan ikke være overalt. Guide til sanger og taler.


Tale til mamma

Eksempler, tips og råd. Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale , må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger. Del Kjære fatter’n Kjære Gry Kjære søsken, kjære onkler og tanter, Kjære øvrige familiemedlemmer, Kjære venner og bekjente av mine foreldre, Og, sist men ikke minst, kjære Mutter’n.


Har med seg mange fine elementer som bør være med i en slik tale. Og bakte boller etterpå for å gjøre opp for alt. Mor holder tale til sin sønnen sin på den store dagen. Men mamma fyller snart år, og jeg har planer om å bytte ut alt av pynt hun setter frem til festen sin, med et annet tema som hun ikke forventer seg.


Tale til mamma

Så jeg tenkte jeg skulle lage noen lapper her og der ute i hagen, som de må følge. Artig tale fra brudgommens forlover. Mange fine elementer, som garantert vil få smilebåndet til å røre på seg. Legg inn personlige historier og du har en super tale.


Mye har vært gjort opp gjennom årene, og mye har vært sagt. I dag skal heldigvis det meste være usagt. Gutt – Kjøp talene her. Er du for eksempel fadder, følger det oftest med en forpliktelse til å holde tale.


Problemet mange sliter me er at de ikke alltid kjenner konfirmanten så godt, og da kan en generell tale som fokuserer på gode ord være midt i blinken. Hver enkelt tale får du informasjon om innholdet slik at du vet at denne talen vil ha de hovedpoengene du ønsker for din tale. Talene fra mor og far er mange. Utenfor hver tale kan du trykke på Les mer.


Da vil du få opp utdrag fra talen om hvor lang den er, hvor lang tid den ca tar å holde og du får se utdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg