fredag 18. mai 2018

Myke vafler oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Myke vafler oppskrift

Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk, kulturmelk og vann. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre. Noen elsker sprø vafler , andre foretrekker myke. Tilhører du sistnevnte kategori kan du prøve denne oppskriften som gir deg tykke og myke vaffelplater.


Legg de nystekte vaflene oppå hverandre på en tallerken med et kjøkkenhåndkle over. Oppskriften gir en stor porsjon myke , deilige vafler med god smak av vanilje og kardemomme. Fremgangsmåte: Visp sammen egg, sukker, melk og surmelk. Vaflene smaker best nystekte.


Myke vafler oppskrift

Hvis ikke alle vaffelplatene spises opp, kan resten oppbevares innpakket i plast eller fryses. Varm da vaffelplatene noen sekunder i mikroen før servering, slik at de blir myke igjen. Du kan oppbevare ubrukt vaffelrøre i flere dager i kjøleskapet.


Jeg misliker sterkt sprø vafler , synes det er helt forferdelig. Så da lurer jeg på om noen her har en fantastisk oppskrift på myke , deilige, tykke vafler ? Hvis dere er nysgjerrige nå, får dere enten skynde dere og gå og se forestillingen selv eller lese boken hjemme. Glem for all del ikke det!


Her kommer en super oppskrift som gir myke vafler med crème fraîche, vanilje og kardemomme. I forbindelse med lansering av en egen kokebok deler hun oppskriften på den aller, aller beste vaffeloppskriften hun vet. Nemlig de legendariske vaflene til Møllhausen konditori, hvor hun jobbet under studietiden. Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt.


Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Wilfa gir bort stk av vaffeljernet Hjerte Stor Piip, som har vært en testvinner flere år på rad. Noen liker vaflene sprø, andre liker dem myke. Surmelksvafler er tykke og deilige vafler som er laget med surmelk i deigen. Jeg personlig synes at vaflene er best myke ! Og det blir de når du tilsetter masse surmelk i vaffelrøren.


I tillegg får disse vaflene god og søt vaniljesmak fra vaniljesukkeret som også tilsettes vaffelrøren. Jeg foretrekker vaflene akkurat slik, uten noe mer på. Foto: Kristine Ilstad. Da bør du teste denne oppskriften. Her er det kombinasjonen av kaldt vann, natron og skummet kulturmelk som gir den riktige konsistensen.


Stek tykke, myke vafler i vaffeljern på middels varme. Flere deilige oppskrifter med vafler. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.


Myke vafler oppskrift

Her får du svært så praktiske kokketips. De knasende harde vaflene kan spises som de er, eller med smør og ost på. Oppskriften jeg har laget er en variant av harde vafler , som sikker mange kjenner igjen fra bestemødrene sine.


Jeg kan i alle fall huske at min bestemor alltid hadde et fat med harde vafler stående når det var selskap, sier Anita. Tips til myke vafler. Mange vil ha vaflene myke og slappe. Først og fremst er det lettest å få til dette når vaflene er tjukke. For å få til det må røra og være tjukk.


Da får du en høy stabel vafler som holder seg myke og saftige. I dag har jeg stekt tørre vafler etter oppskrift som jeg fikk av min mormor. Enkelt og raskt å lage, og faller i smak hos de fleste. Det skal de få lov til.


Så her ble der servert vafler og saft på terassen i dag, til stor glede for store og små i nabolaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg