tirsdag 26. desember 2017

Simo tilbehør

Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Simo tilbehør

Her finner du våre andre tilbehør til barnevogner. Finner du ikke det du leter etter, så ikke nøl med å kontakte oss! Vogn Regntrekk Trekk Sol- Insektsbeskyttelse Sportsvogner Stellevesker Tilbehr Triller Tvilling Voksi- Dunposer x Utleie x. Skeresultat fra Simo Jollyroom Simo gir deg barnevogner og bilstoler som er innovative og smarte. Simo - Vre varemerker Simo Kombibag 66 Simo , Marinebl.


Norges største barneutstyrskjede med over butikker. Simo Kombi 6er en brukervennlig, vann og vindtett kombivogn som kan brukes fra nyfødt til år. Vi har fokus på service og sikkerhet.


Stor og god plass til barnet. Kombivognen består av en sportsvogndel (1 kg) og en bagvogn (2 kg). Enklere på den måten at du som forelder smidig skal kunne ta med drikke, nøklene dine eller stellevesken når noe må tørkes av.


Enten det er en koppholder, et sykkelsete eller en smidig stelleveske du leter etter så har vi det på Lekmer. Velkommen til Nordens største utvalg av barnevogner og tilbehør. Reisesenger til de minste Planlegger dere en ferietur for familien? I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen.


Simo tilbehør

Moderne reisesenger er fullgode soveløsninger for barn, og de er lette å legge sammen og tar lite plass i bilen – eller på toget, for den del. Som sagt, å velge vogn er ikke så lett men vi håper at vi har hjulpet til litt på veien og at det skal bli lettere for dere å velge. Du kan bestille og kjøpe vogner av høy kvalitet på nettet. Tilbehør til barnevogner Se litt rundt blant våre praktiske vognposer, de passer perfekt under årets kalde måneder og finnes tilgjengelig i en mengde ulike farger og mønster. Vognposene er designet for å passe de ulike vognene, slik at du kan bruke vognens klemmer og sikkerhetsbelter.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Beltet har vendbar beltespenne i metall og kan derfor brukes på begge sider. Den ene siden er brun, den andre sort. Stokke, Dreambaby, Easywalker og Elodie Details. Ta en titt på vårt utvalg til din barnevogn i dag!


Simo tilbehør

Håndmuffen festes på håndtaket av vogn eller trille. Nyttig tilbehør for å gjøre livet ditt enklere når du er ute sammen med barnet ditt. Kjøp allt for baby och barn!


Levering uten toll og mva! Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr. Av tilbehør har vi flotte stellevesker, regntrekk og solbeskyttelse, samt alt annet praktisk man liker å ha på vognen.


Simo tilbehør

TIPS Holdbarhet og stabilitet er viktige faktorer å ta hensyn til når man skal velge barnevogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg