onsdag 20. desember 2017

Kjerringråd mot vondt i halsen

Kjerringråd mot vondt i halsen

Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Kjerringråd mot vondt i halsen

Endelig en rynkekrem som virker. Man kan til og med få feber og hoste av det. Her er det en del tips og kjerringråd mot vondt i halsen. Sår hals og rennende nese og øyne er ikke veldig behagelig. Derfor er det så greit at det finnes kjerringråd.


Les mer om forkjølelse. Når virus eller bakterier irriterer slimhinnene i halsen og svelget blir man rød og får vondt i halsen og sår hals. Vond hals - kjerringråd. Slimhinnene hovner opp, og det kan bli veldig vondt å svelge. Dersom du har vondt i halsen kan du bruke halstabletter for å ha noe i munnen, og gjerne noen med varmende eller kjølende effekt, da det oppleves lindrende.


Med hovne slimhinner i halsen kan det være vondt å svelge og snakke. Det tar fra et par dager til rundt en uke før du er kvitt sårheten i halsen – men prøv disse rådene for å lindre plagene og for å bli raskere frisk. Har du vondt i halsen ? Ta en titt på dette rådet om hvordan man skal bli kvitt den vonde halsen en gang for alle. Her har vi samlet fem gode kjerringråd til deg som har vondt i halsen.


Bland en spiseskje eplesidereddik i et glass med lunkent vann. Denne drikken gurgles flere ganger daglig så snart du kjenner at du har vondt i halsen. Dette sies å være en bra medisin mot sår has, og du vil fort kjenne bedring. Kjerringråd mot vondt i halsen. Vi velger å ta med noen kjerringråd mot vondt i halsen.


Vi har også prøvd å forstå meningen bak dem og legger dermed med en liten forklaring i parentes. Det må være ekte kremfløte, husholdningsfløte duger etter sigende ikke. Et kjerringråd mot halsvondt som gjør deg stemmeløs: Kok gulrot og mos. Bland dette med godt med honning, og spis.


Vær oppmerksom på at flere av disse tipsene er såkalte kjerringråd. Hvis du har alvorlig vondt i halsen eller har hatt smerter i lang ti bør du heller oppsøke legen din. Knus isbiter, pakk dem inn i et håndkle som du legger rundt halsen.


Kjerringråd mot vondt i halsen

Skift morgen og kveld. Sammen med flimmerhår, er hosten, viktige faktorer som beskytter luftveiene mot sykdom. Tørrhoste årsak: Tørrhoste er uproduktiv hoste hvor du ikke hoster opp noe slim. Tørrhoste er en irritasjonshoste som ikke har noen funksjon, bortsett fra at kroppen varsler fra at slimhinnene i halsen er irriterte. Når jeg rammes av dette er det lett å få panikk og bli stresset, men ofte finnes det en bra motgift om du bare leter rundt litt eller spør en lege.


I de fleste tilfeller gir plagene seg i løpet av et par dager til en uke. Starter opp et gammelt lag igjen, og trenger da flere spillere, planen og målet er selvsagt å nå så høyt som mulig som et lag. Det svir litt hele tiden, og det gjør ganske vondt å svelge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg