onsdag 13. desember 2017

Omplassering av hund møre og romsdal

Omplassering av hund møre og romsdal

E-post feltet bør ikke være tomt. Sammen med mange andre lokalavdelinger er vi medlem i det landsomfattende forbundet Dyrebeskyttelsen Norge. DBMR har ingen ansatte, og drives utelukkende av frivillige. Er hunden din redd for fyrverkeri? Nyttårsaften er et sant mareritt for mange hunder og deres eiere.


Omplassering av hund møre og romsdal

Svært mange hunder. Da vi ikke ønsker avlivning, søker vi omplassering til noen som har tid til hunden og som har erfaring med hunder ( og ikke har barn). Hei jeg har en Alaska husky som jeg ikke klarer og ta meg tilstrekkelig av. Det er med tungt hjerte jeg Gjør dette.


Leveringsklare hunder og valper til salgs og omplassering i Møre og Romsdal. Hundeutstyr og hundeleker. Vi tar ikke imot dyr, og du må selv ta kontakt med institusjon eller privatperson som har lagt ut annonse.


Omplassering av hund møre og romsdal

Takk for at du ønsker å hjelpe hunder , som trenger nytt hjem! Vi vil snakke med de som ønsker hund og velger ut ifra samtaler hvem vi ønsker skal komme og se. Vennligst ikke kom uten avtale. Vi snakker norsk, engelsk og tysk.


Hjelp dyrene på FOD gården. Let adgang til klinikken fra motorvej. Bestil tid til ormekuren hjem. Hordaland Rogaland Sogn og Fjordane Møre og Romsdal 0. Katter i ulike raser, blandingskatter, korthåret og semi-langhåret, orientalere, persere og andre.


Omplassering av hund møre og romsdal

Omplassering av hund møre og romsdal. P grunn av for f frivillige, har vi svrt begrenset kapasitet til besvare, behandle eller flge opp henvendelser. Driver virksomhet med omplassering av hunder i Trøndelag,. Dette er en gruppe alle kan annonsere hunder som skal.


Tjenesten kan benyttes av både privatpersoner og organisasjoner. Nedenfor har du en liste over alle hunder som for tiden er til omplassering. Klikk på hundene for å se mer informasjon. Listen blir oppdatert fortløpende. Nyeste hund er lagt til den 26.


De to siste dagene har det kommet meldinger om seks nye hunder som er rammet av det pågående sykdomsutbruddet. Ditt søk på dyrebeskyttelsen møre og romsdal ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Flere hundre frivillige jobber gratis på fritiden sin med praktisk og politisk dyrevern i våre lokalavdelinger. Våre lokalavdelinger strekker seg fra Finnmark i nord og helt ned til Mandal i sør. Er du usikker på hvilken lokalavdeling som er nærmest deg, kan du bruke vår kartfunksjon.


Lag en hjemmeside om din hund. Prøv en annonse på Dyrenett. Du kan selv legge inn annonser og velge om du vil ha en gratis annonse, eller en rimelig profilert annonse.


En del av Dyr og Media AS. Samarbeidspartner: Nettakvariet. Besøk også vårt forum. Fortell en venn om Dyrenett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg