tirsdag 19. desember 2017

Reise til thailand med barn

Book fly og hotell med Apollo her! Phuket har alt du kan ønske deg. Syden og andre varme strøk. Ving har nærmere reisemål i Thailand. Skreddersy din reise på ving.

Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Våre dyktige reisekonsulenter hjelper deg med å realisere reisedrømmen din! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Nordmenn er et reiselystent folk, og har økonomiske midler til å reise. Flyreisen er lenger enn til europeiske feriesteder, men varmt klima, vennlige thaier, nydelig mat og gode priser kompenserer for den lange reisen. Bare tenk på paradisstrendene, det berømte kjøkkenet, de spennende utfluktene, de fine hotellene, det solsikre klimaet og de vennlige menneskene.


Thailand nevnes nå like hyppig som Kanariøyene og Hellas. Søk på pakkereiser med rutefly.

Les også gode grunner til å reise til Thailand. Man bør også vurdere å ha med MME til babyer som får flaske og grøt, da det er mye sukker i de thailandske babyproduktene, sier hun. Da er klimaet på de mest populære reisemålene sør i landet på sitt beste.


Aller varmest er det fra mars og til august. Blant populære retter er fried rice, banana pancake, kyllingspy wok etc. Det går selvsagt an å be om mindre sterk mat når man bestiller.


Her kan du lese om de mest barnevennlige reisemålene i Thailand. MMR-vaksine før reise ? At TUI har det største utvalget av reiser hit, henger sammen med vår lange erfaring i landet – over år! Det begynner allerede på Gardermoen. Er dere så heldige at dere flyr med Thai Airways, smiler og duller innsjekkingspersonalet med babyen allerede i ombordstigningskøen. Og planlegger dere godt er det ikke noe problem å fly langt med små barn.


Og du kan reise nesten overalt i Thailand. For på permisjonsferie er fokuset veldig nært. Dette inkluderer vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio for alle hvert 10.


Vidunderlige Koh Lanta er en favoritt for oss nordmenn i Thailand.

Mange velger å bo her i noen måneder, noe som er mulig også for de med barn i skolealder da det finnes svenske skoler som tar inn også norske barn. Men de fleste som kommer til Koh Lanta reiser med charter på vinterhalvåret, og mange velger å reise hit år etter år. Khao Lak, Phang Nga, Thailand. Men det er fullt mulig å få til en behagelig flytur. Ta med kosedyr, høretelefoner, skjerm, aktivitetsbok og skift.


Passinnehavere med kortere gyldighetstid tillates iblant å reise inn i landet, men reisende skal også ha blitt nektet innreise av samme grunn. Barn under mnd kan ta en drikkevaksine mot Rotavirus, en sykdom som kan gi alvorlig magesyke. Alle barn over ett år skal ha hepatitt A-vaksine.


Barn over år skal stort sett ha de samme vaksinene som voksne. For en del sykdommer er det faktisk større risiko for at barn smittes. Ved flyging er trykkproblemer i mellomøret vanlig. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise , type boste hygieniske forhold og lengden på oppholdet. Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de aller fleste land i Asia.


Overalt hvor vi kommer blir vi møtt av et smil og en hyggelig wai-hilsen. Dette er thaienes måte å hilse på der håndflatene møtes foran brystet. Og vi føler oss virkelig velkomne i Thailand.


Selv når vi velter inn i overdådige hotellresepsjoner med barn på slep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg