onsdag 27. desember 2017

Bursdagsgratulasjoner

Bursdagsgratulasjoner

Skal du skrive en bursdagshilsen eller kanskje et bursdagsdikt, og trenger litt hjelp på veien? Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort. Høyt våre flagg vi svinger.


Ja, nå vil vi riktig feste! Dagen er din, og dagen er bra, men du er den aller beste! Se deg om i ringen hvem du vil ta! Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her. Ifjor gratulerte søs på sms.


Bursdag gratulerer jeg kun med én gang. Folk bruker sosiale medier nå til dags for å sende bursdagsgratulasjoner , og det å sende gratulasjoner via meldinger er utrolig enkelt. Man kan dele tanker, følelser og nå bursdagshilsninger også! Noen ganger holder det ikke med et enkelt gratulerer med dagen, og det kan også være vanskelig å faktisk få det man føler ned på papir.


Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Leter du etter sitater om alder? På denne siden gir vi deg flere fine og kloke sitater og visdomsord om alder.


Syvåringen: Syvåringen er blitt stor og mestrer mye. De vet hvilke regler som gjelder i lek og oppførsel, og de forholder seg greit til disse. Denne må du lese: måter å takke for bursdagshilsener på! Og på facebook gratulerer jeg kun de det ikke er naturlig å sende melding til, men som jeg samtidig føler jeg bør gratulere.


En boost for selvtilliten, selv om jeg hater å bli eldre. Hva med å svare med denne? Med så mange hilsener (251) fra venner, familie og bekjente, så føler jeg meg populær. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.


Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Se også ord om kjærlighet. De vakreste blomster som dufter herlig levert til døren med din personlige hilsen. Her finner du herlig inspirasjon.


Synes det er hyggelig om vi klarer å huske på hverandre når det er bursdager. Jeg er vel litt mer inni det enn de fleste, da jeg har styret med. Blir helt matt av og til over hvor mye enkelte vektlegger og analyserer alt som skjer på fb.


Må dagen bli fin og et trivelig minne, må alle problem bli små og forsvinne. Sitater om alder – Side 4. Meldinger er svært viktig å uttrykke vår kjærlighet. Norges mest fornøyde bankkunder år på rad. Enkel nettbank, gebyrfrie tjenester og tilgjengelig kundeservice. Agnethe (15), Marthe (22) og Beate (24) spelte sin tøffaste kamp - med heile familien på tribunen: - Veit at Eirik hadde elska dette.


Det var mange kjensler og tankar for familien Gjerde Stølen då LEVE-kampen mellom Skreia og Kaupanger blei spelt laurdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg