tirsdag 5. desember 2017

Analt samleie

Analsex er innføring av penis eller annen gjenstand (dildo, buttplug) i endetarmsåpningen (= anus, derav analt ) for å oppnå seksuell nytelse. Analt samleie er en form for stimulering som gjerne forbindes med homoseksuell praksis. Det er ikke så vanlig med slikt samleie. Man MÅ bruke kondom da, for der er det mye bakterier, og de kan gi infeksjon, for eksempel i urinveiene.


Eventuell overføring av mikrober ved et samleie skjer ved at mikrobene trenger inn i den delen av penis som omfatter penishodet og penisskaftet i overgangen mellom den delen der forhuden fester seg før den går over i hel hud lengre inn på penis.

Hel hud representerer god beskyttelse mot inntrengning av mikrober. Hvilke symptomer gir disse? Vil bakteriene forsvinne av seg selv? Eller ikke at jeg må bæsje, men at en bæsj er på vei ut.


Jeg skal glemme den tråden så fort jeg har trykket svar ja. Kondom er også viktig for å sikre seg mot kjønnsykdommer. Om dere velger å ha analsex uten kondom, sørg for å vaske penis godt før dere eventuelt går over til vaginalt samleie.


Det som var finulig var at dama sugde kukken min ren etterpå!

Hun ble faktisk tent på avføringen sin! Kvinnen stimulerer klitoris selv, mens partneren hennes tilfører erotisk berøring som for eksempel ved å penetrere henne vaginalt eller analt med fingrene, og ved å stimulere brystvortene. Merk også at det er den som får analsex som bør være den som har styringen. Misjonærstillingen og stillingen der dere ligger på siden, i skje, er gode stillinger ved et analt samleie. Når dere blir litt mer drevne kan han stå bakerst og ved å presse fremover mot navlen, er det mulig å indirekte stimulere g-punktet hennes.


For analstimulering kan være like pirrende ved sololek og forspill, som det kan under samleie. Mye analt sexleketøy for menn er laget med formål å stimulere prostata, fordi dette nettopp kan gi utrolig intense orgasmer, selv helt uten berøring av penis. Men en manns anus er ikke kun følsom innvendig. Analsex er seksuelt samkvem der en av partene blir penetrert i endetarmen, enten med den andres penis, en analplugg, dildo, analkuler eller annen gjenstand. Analkreft betyr at man har en ondartet svulst i analåpningen.


Disponerende faktorer for utvikling av sykdommen kan være humant papillomavirus (HPV), kjønnsykdommer og analt samleie. Kreft i analkanalen er sjelden og symptomene kan lett forveksles med andre sykdommer som hemoroider eller rifter i analåpningen. Del denne artikkelen: Send oss en kommentar til denne artikkelen.


NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk. Ubeskyttet analt samleie med flere partnere siste mnd. Selvrapportert høy risiko for gjentakelse Tilleggsfaktorer som styrker indikasjon for PrEP hos MSM eller transpersoner: Seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) siste mnd.

Bruk av PEP (post-eksponeringsprofylakse for hiv) siste mnd. Universal UTF-tegnkoding Dynamisk skriftstørrelse: For å endre størrelsen til teksten du leser for å gjøre denne mer lesbar for deg, kan du holde en av Ctrl- eller kontroll-tastene nede, mens du ruller med musehjulet fram eller tilbake. Sist oppdatert den 6. Samleie kan også brukes som en betegnelse på seksuelle aktiviteter mellom to menn eller mellom to kvinner. Det kan også referere til andre former for seksuell atfer som munnsex og analt samleie.


Kan også smitte indirekte via fingre og sexleketøy. Smittefaren ved ett enkelt vaginalt samleie med smittet partner er om lag 10– for begge kjønn. Inkubasjonstiden er om lag 5–dager.


Slimhinner finnes i skjeden, urinrøret, endetarmen, munnen og øynene. Hiv smitter lettere fra mann til kvinne enn omvendt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg