mandag 11. desember 2017

Graviditet fly

Kan jeg fly når jeg er gravid? Hvor lenge opp mot termin kan jeg fly ? Hvordan er det med reiseforsikringen? Dersom man skal fly i graviditet , og særlig etter 20.


Man bør drikke ekstra med vann og unngå kaffe og selvsagt alkohol.

Luften i kabinen er tørr og man trenger derfor ekstra væskeinntak. Du kan fly med oss fram til uker før termin uten legeerklæring. Flyturen må ikke ta mer enn timer, og du må forevise legeerklæring som viser at du trygt kan ta fly. Lengre flyreiser kan være forbundet med økt risiko for blodpropp-sykdom i leggene. Diskuter dette med legen din før du reiser.


Planlegger du flyreiser mens du er gravi er det visse forholdregler du må ta, både i forhold til hvor, hvor lenge og når i svangerskapet du kan fly. Jeg leste i en artikkel her om fly og graviditet at man frarådes å fly om man har hatt tidligere spontanaborter.

Når jeg klikket inn på lenken om tidligere spontanaborter i denne artikkelen kom jeg inn på en artikkel om habitull spontanabort.

Forholdene inne i et fly , som for eksempel endring i kabintrykket og lavere luftfuktighet, kombinert med de fysiologiske forandringene som skjer under en graviditet gjøre at man vil ha et litt høyere blodtrykk, litt raskere puls og mindre lungevolum. Derfor bør du være forsiktig med å fly når du er gravid. Ha alltid på deg støttestrømper hvis det er en lang reise, og husk å ordne med forsikringer, reiseapotek og vaksiner. På lange reiser er det også viktig at du beveger deg. Nedenfor finner du informasjon og flere viktige tips om hva du kan gjøre før og under reisen.


Søk flybilletter fra 9reisesider. Skandinavias Beste Reisenettsted! Hvert forsikringsselskap har sine egne regler, sjekk hva som gjelder for din reiseforsikring. Europeiske reiseforsikring vil f. Drikk vann når du flyr.


Jeg og mannen har begynt å tenke på om vi skulle tatt oss en ferietur som vår siste ferie før familieforøkelsen. Vi har derfor begynt å tenke på påska som et aktuelt tidspunkt å reise på. Er det trygt å fly da, så lenge alt er normalt? Jeg har hatt to spontanaborter etter hverandre.


Ikke kast bort pengene dine: Se våre billige flybilletter og bestill på nett nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Vi flyr fra mer enn 9flyselskaper. Da mente Ryanair at hun ikke kunne fly ettersom hun var gravid i 34. Fly med oss verden rundt! Gravid uke for uke. Alle flyselskaper har egne regler for hvor lenge gravide har anledning til å fly med dem, og noen krever også en legeerklæring som sier det er trygt å la den gravide reise med fly mot slutten av svangerskapet.


Flyselskapene har regler for hvor langt inn i svangerskapet du kan fly. Sjekk hvilket flyselskap du reiser med og les nedenfor hva gjelder din reise. Afhængig af, hvor i graviditeten du befinder dig, kan du få brug for at medbringe en lægeerklæring på ferien. De fleste flyselskap tillater at du flyr til og med uke så lenge graviditeten har vært problemfri.


Uge – Der er ingen særlige begrænsninger. Følgende regler gælder når du flyver med TUI fly. Vær dog opmærksom på, at hjemrejsen også skal være indenfor denne periode. Kommer du med fly fra andre flyplasser enn Apollos avreiseflyplass, må du beregne god tid mellom tilslutningsflyet og Apollos flyvning.


Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Dette gjelder både ved ut- og hjemreise. Vi vil gjerne bruke teknologier, for eksempel informasjonskapsler, for å gjøre opplevelsen med oss så hyggelig som mulig. Finn den beste løsningen!


Da er jeg uker på vei. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre nettopplevelsen din som beskrevet i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Har hørt både at det kan være veldig skadelig for babyen og at det ikke er farlig i det hele tatt, så jeg er litt usikker. Vi tenkte oss uker til syden august, da vil jeg være mnd på vei.


Hvorfor fikk så ikke vår leser penger tilbake? Saga Solreiser har tidligere bekreftet følgende pr. Lurer på om dette er skadelig for barnet eller om det ikke spiller noen rolle om vi drar på ferie?


Ved komplikasjoner under graviditet , vil dette vurderes som plutselig sykdom dersom det er legen som fraråder flygning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg