torsdag 21. desember 2017

Mye kynnere uke 37

Kynnere er livmorens måte å trene seg opp på, uten at dette påvirker livmorhalsen. Noen kaller det også før-rier, og de kan være svært vanskelige å skille fra rier. Mye og vonde kynnere fra uke 17.


Ble delvis sykemeldt for det for skulle så lite til for at kynnerene satte i gang. Var også henvist til gyn pga dette for å sjekke livmorhals osv, men ingen påvirkning der.

Er uke i morgen så ingen tidlig fødsel her i gården. Kynnere : Ja de kommer srdeles mye hyppigere enn fr n. Svangerskapet m vre normalt, fra uke til og med uke 42. Uke ukens fdekurs var kleint Aya Romano 18. Man skulle jo tro at jeg som har hatt kynnere siden uke 2 hadde en kropp.


Selv er jeg uker på vei, og har MYE kynnere (tidvis ganske så vonde) Jeg begynte å få det tidlig, rundt uke mener jeg å huske. I forrige svangerskap ble jeg delvis sykemeldt fra uke pga kynnere , jeg hadde da særlig mange når jeg var på jobb, så det var tydelig pga stress.

Hvor mye kynnere er normalt daglig? Og kan det ha noe å si på at fødsel kan nærme seg? Samboer som er gravi har hatt mye kynnere idag, ofte.


Slet med mye kynnere når var på jobb, ble da sykemeldt i fra ca uke og frem til permisjonsstart med fare for prematurfødsel. Har da en veldig fysisk tung jobb med mye løfting og bæring av utstyr og veldig mye gåing. Så når kroppen sa ifra og jeg var så sliten som jeg, var så var nok det veldig lurt. Dere som var plaget med mye kynnere (sterke kynnere daglig, flere ganger i timen, fra uke 26), fødte dere tidligere enn termin?


Er førstegangs og sliter så følt med vonde kynnere. Smertefulle regelmessige kynnere. De varer i ca15sek til ca2min, med pauser alt fra 3min til 7min. Har ett barn som nå er 4år. Hadde smertefulle kynnere med han også, men ikke så regelmessige som nå.


Nå har jeg kynnere sammenhengende i 1-3t. Så kan det være helt borte i 3-4t. Tidlige rier, som opptrer mer enn uker før termin (premature rier) kan noen ganger være vanskelig å skille fra kynnere , både for deg som er gravid og helsepersonell.

En undersøkelse på fødeavdelingen kan slå fast om det dreier seg om rier eller bare hyppige og kraftige kynnere. Jeg har på håret kommet meg inn i uke 37. Alt kan skje, og det føler jeg virkelig at det også gjør.


Jaja, jeg har mast om at det ikke er lenge til han kommer. Vonde kynnere ved nesten all akivitet i uke 27. Graviditet , spedbarn og babytiden.


Regelmessige kynnere uke ? Jeg var også plaget med veldig mye kynnere da jeg gikk gravid , omtrent like hyppig som. Fødsel uker før tiden er ikke bare-bare. Du forteller sist at du bare hadde så kraftige kynnere en uke før første fødsel.


Mitt navn er Henriette, jeg er år og bor i Rogaland. Jeg lever mitt liv sammen med min forlovede og vår lille datter som kom til verden 18. Kynnere er innledende sammentrekninger i livmormuskulaturen ved en fødsel. Det er sammentrekninger i livmoren gjennom hele svangerskapet.


Disse merkes ikke av kvinnen. Mot slutten av svangerskapet, fra cirka 7. Jeg fødte min første datter i uke og jeg har den siste tiden kjent lignende symptomer som jeg følte noen uker før jeg fødte min første. Magen har sunket, hodet er festet, masse vann i kroppen og mensmurringer i ryggen og mye kynnere. Hva er kynnere og hvordan oppleves de for den gravide?


De fleste vil merke kynnere først etter 20. Hos flergangsgravide er kynnerne gjerne mer intense. Kynnere kan være ubehagelige, men skal aldri være smertefulle.


Kynnere begynner øverst i magen, og går nedover før de slipper taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg