fredag 8. desember 2017

Studere deltid

Finn studere deltid nå på Kensaq. Dersom du tenker å studere på deltid ( eller mer) er det ikke nødvendig å søke, men vi anbefaler at du snakker med en studieveileder. For noen program er det vanskelig gjennomførbart å studere deltid. Søknadsskjema og dokumentasjon sendes til fakultetet innen 1. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen LEDELSE, DELTID (årsstudium).


Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.

Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå innen de fleste fagområder. Ved å studere på deltid har du fortsatt tid til jobb, barn og andre fritidsaktiviteter. Høyskolen Kristiania Nettstudier i samarbeid anerkjente høyskoler skreddersyr og tilpasser deltidsstudiet så du kan oppnå maks utbytte av studiet.


Likevel gir det deg friheten til å studere når det passer deg. Studere ved BI Hva er en bachelor? Usikker på hva en bachelor er? Vet du ikke helt hva du skal studere etter videregående?

Bachelorstudier Hvorfor bachelor på BI? Her får du fire gode grunner til hvorfor du skal ta en bachelorgrad på BI. Vi har et fleksibelt tilbud for bachelorstudier på nett. Du kan velje å ta eit studium som deltidsstudent med ein studieprogresjon på minst studiepoeng i semesteret.


Forskjellen fra videregående er ganske stor, og på universitet- og høgskolestudier er det frihet under ansvar noe som innebærer en hel del selvstudier. Når du tar utdanning på deltid , reduserer vi alle beløp du kan få, både stipend og lån, i forhold til deltidsprosenten din. Dette gjelder også for ordninger som for eksempel forsørgerstipend og lån til skolepenger. Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiested. Husk søknadsfrist: 15.


Videreutdanning og deltid Emner (fag) 3bilder_utveksling, grunner, messer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. To årig teknisk fagskole kan gjennomføres på deltid over år, nettbasert med samlinger. Dette betyr at du kan være i fullt arbeid mens du studerer. Hos oss er deltidsstudiet organisert med tredagers samlinger pr år de tre første årene.


Kroppsøving deltid retter seg mot alle lærere som underviser i kroppsøving. Deltidsstudiene gir lærere formell kompetanse til å undervise i kroppsøvingsfaget i skolen. Studiene er tilrettelagt slik at det er mulig å jobbe og studere samtidig. Det er krav om oppmøte og aktiv deltagelse på alle samlinger.


Pedagogikk deltid (nettbasert).

Universitetet i Bergen. Med en bachelor i sosialt arbeid vil du lære å bistå barn, ungdom, voksne, grupper og lokalsamfunn for å bedre deres levekår og livskvalitet. Planlegger du å studere på deltid anbefaler vi maksimalt studiepoeng i året. Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS).


Utdanningene som rapporteres til utdanning. Med master i juss kan du etter endt utdanning kalle deg jurist, og har mulighet til å bli for eksempel advokat eller dommer. Du kan også studere juss og andre rettsvitenskapelige fag på et lavere nivå, både enkeltemner, årsstudium og bachelorgrader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg