onsdag 20. desember 2017

Retningsnummer 88

Retningsnummer 88

Skroll ned og finn det retningsnummeret du er ute etter. Retningsnummer utland. Nå kan du få tilsendt de opplysningene du søker frem direkte til din mobiltelefon. I løpet av sekunder har du mottatt ditt søk etter en person eller bedrift helt gratis. Test tjenesten ved å søke frem deg selv og klikke på ”send til mobil”.


Begynn med å søke på nummer. Hvilket land skal du ringe til? Mobiler er i helgen blitt pepret med telefoner fra en satellitt. Med forbehold om mulige feil. Prefiks - sifrene du må slå foran det nasjonale nummeret Her er en oversikt over sifrene du må slå foran det nasjonale nummeret når du skal ringe til et utenlandsk abonnement.


Landskoder og retningsnummer. Vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg. Om det lokale nummeret starter med skal dette normalt fjernes når du ringer fra utlandet.


Retningsnummer 88

Det finnes både en alfabetisk og en numerisk oversikt over landskoder. Liste over byene med retningsnummer 8(Spania). Hvordan slår du telefonnumeret? Hvis man efterfølgende ringer tilbage koster det over kroner i minuttet. For å ringe til Thailand må du bruke retningsnummer.


Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Noen som vet hvordan man ringer? Nummeret er forresten svensk. Kataloger i utlandet.


Retningsnummer 88

Det hender ofte at man har behov for utenlandske opplysningstjenester. Det kan være at man skal ringe en restaurant, drosje eller et hotell. Dette er en liste over internationale telefonkoder som skal indtastes ved telefonopkald til udlandet. Ved opkald fra Danmark til udlandet tastes først cifrene 00. Landenes telefonkoder tildeles af den internationale telekommunikationsunion i standarden E. Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.


Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies. Den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan att det behöver diskuteras på diskussionssidan. Bruk tabellen under for å finne ut fra hvilken by i Egypt det tapte anropet kom fra.


Retningsnummer 88

Vi kan yte service til alle verdensdeler ved hjelp av vårt store nettverk. Hvert land eller område har en kode på to bokstaver. Finn telefonnummer, adresser m. Telefonnummer i utlandet: På utkikk etter telefonnummeret til ferieflørten fra Kroatia, eller kanskje til den gamle tanta di som som kjøpte enveisbillett til Brasil?


Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg