tirsdag 5. desember 2017

Gravid kalkulator

Gravid kalkulator

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Nordens største utvalg og dagers angrerett. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


For det er lettere å vite nøyaktig dato her enn for unnfangelsen. Svangerskapet regnes fra denne datoen, selv om du ikke blir gravid før omtrent to uker senere. Da kan dette være en grei måte å begrene termin på. Termin- kalkulator. En graviditet varer i 2dager, ifølge Verdens Helseorganisasjon (WHO).


Ny forskning viser imidlertid at det egentlig er 2dager som er lengden på et gjennomsnitts svangerskap. For at få frem termindatoen utgår vi i fra menstruasjonssyklusen og befruktningen. Når er sjansene for å bli gravid størst? Beregne termindato.


Det er spennende å prøve å bli gravid. Men mange ønsker å lykkes ganske raskt når babydrømmen først melder seg. Bruk eggløsningskalkulatoren til å finne din eggløsning og fruktbare periode. Din fruktbare periode er det tidsrommet i syklusen hvor samleie kan føre til unnfangelse. Babyverden er Norges største nettsted for deg som prøver å bli gravid , er gravid eller har barn.


Hos oss skal du enkelt finne svar på dine spørsmål. Her finner du også BMI-formelen med aldersjustering. BMI- kalkulator og kaloriberegner Her kan du regne ut din BMI. Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag. Alt du trenger å vite om navn.


Hvordan finne riktig navn til barnet, navnestatistikk, navnetips, navnelister og andre gode tips til navnevalget. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Innloggede tjenester.


Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Hvis du er gravid , har du sikkert lyst til å finne ut når barnet kommer. Svar på de to spørsmålene nedenfor, så skal vi regne ut den sannsynlige termindatoen. Regn ut barnets fødselsdato.


Finn din termin enkelt og greit med vår GRATIS terminkalkulator! Mange av matvarene som nevnes nedenfor, er lite brukt i et normalt norsk kosthol og vil derfor bare gjelde en liten gruppe gravide. Sannsynligheten for at fosteret tar skade av at moren spiser disse matvarene, er liten, men Mattilsynet anbefaler likevel gravide å følge rådene nedenfor.


Har du spørsmål eller andre kommentarer til kalkulatoren , send en epost til ansvarlig for utvikling av kalkulatoren Rune Pedersen. Om foreldrepengekalkulatoren. Legg inn inntektene til mor og far, og deretter hvor mange uker permisjonstid de skal ha. Uttaksprosenten trenger du bare å legge inn for mor.


Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Dato- kalkulator : Legg til eller trekk fra dager. Enter a date and time, then add or subtract any number of months, days, hours, or seconds.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg