tirsdag 19. desember 2017

Test av solkremer

Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Test av solkremer

Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Andre trygge solkremer. Vi har tatt med disse i oversikten nedenfor, selv om de kun har én testkilde, og dermed ikke kan kåres til vinnere. Også i apotekets hyller finner du kremer som får dårligste karakter, og forbrukerdirektør Randi Flesland synes resultatet er nedslående.


Den lukter tropisk og godt med duft av kokos, men det kan bli litt for voldsomt for de med følsom nese. Lukten forsvinner imidlertid etter bare noen minutter. Som de fleste solkremer bruker denne en stund på å trenge inn i huden, og du bør smøre deg minutter før du legger deg i solen.


Amazon Kundrecensioner av Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil. Influenster Kundrecensioner av Biotherm Lait Solaire. SPF-verdien sier noe om styrken på solkremen og hvor mye UVB-stråling som stoppes.


Solkremer kategoriseres etter hvor kraftig beskyttelse de gir, såkalt solfaktor eller SPF. Dette er noe det danske forbrukerrådet Tænk har påpekt for flere produkter i en ny, omfattende test av solkremer og -sprayer (krever abonnement). Denne har vunnet test i danske forbrukerrådet og danske tenk. Beskytter deg i timer med kun en påføring, den er også vannfast.


Test av solkremer

Passer godt til deg selv og de voksene i familien. Les mer og bestill den her. Test av solkrem Her er de tryggeste solkremene til barn Vi har sjekket innholdet i ulike solkremer til barn. Se vår solkrem til barn litt lengre ned. Rett bak følger Husqvarna ST 230P, som får positiv vurdering i Aftonbladet.


Se hvilken som ble best i test. Selv om sommerværet later til å ha tatt en ørliten pause, må du regne med at du før eller senere får bruk for solkrem. Fire solkremer fikk strykkarakter. Fem av kremene fikk A-merking, noe som betyr at produktet er et godt valg.


Dermica Kids, Harmoni Kids og Änglamark Sun Lotion fikk ingen kommentarer. Er du opptatt av innholdet i solkrem? I deres test kan du sjekke hvilke produkter de anbefaler.


Her finner du alt innen solkrem, solspray og after sun for alle typer hud. VITA er din destinasjon nummer én innen solkrem og after sun. Forbrukerrådets test.


Test av solkremer

VITA forhandler også spesialsolkremene fra P20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg