fredag 28. april 2017

Ultralyd jessheim

Oslo sentrum - Ingen ventetid. Spesialistsenteret for Kvinner er et senter med fokus på kvinnesykdommer og svangerskap. Du kan ta direkte kontakt uten henvisning fra annen lege. 4D og Tidlig Ultralyd av fosteret gjøres i svangerskap av erfarne gynekologer på Metro Legesenter.


Klinikken er stengt fra 23.

Vi kan tilby kort ventetid på gynekologisk undersøkelse eller ultralyd i svangerskapet. Du finner oss i store og innbydende lokaler på Jessheim Storsenter. Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale. Din gynekolog på Jessheim.


Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser. Les mer om de ulike ultralydundersøkelsene og ultralyd i de ulike ukene på denne siden.

Vi benytter avanserte teknologi. Ultralydapparatene vi bruker heter Voluson E en maskin fra General Electric Healthcare som lager svært gode og 4D bilder, og såkalte HDlive visninger. 3D og 4D ultralyd.


Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


Vært der flere ganger både med storebror og med vesla i magen Makan til fantastisk lege skal man lete lenge etter. Babyen er liten, og lå litt langt nede hos meg, men fikk sett så utrolig mye. Vi tar vare på alle dine behov både før og etter fødsel med moderne utstyr og teknikker som 3D- og 4D- ultralyd. Det er en opplevelse å få ultralyd hos Dr. Takk og lov for leger som han.


Til dette sa han javisst, din livmor er i ferd med å eksplodere! Så det ville vært rart om det ikke gjorde vondt. Ultralyd Ullensaker - fetsun lindeberg, dyreklinikker, hundemat, dal, lillestrøm, sterilisering, eltonåsen, smådyrklinikk, berger, aursmoen, hundefor - Finn.

Ultralyd er velegnet til å loka­lisere rupturer (avrivninger) og kan avgjøre om det er en delvis eller total ruptur. Man kan også oppdage arrvev, kalkdannelser, blødninger, cyster med mer. Sener: Ultralyd har blitt gullstandard for vurdering av sener og har en stor fordel da strukturene kan undersøkes under bevegelse. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø.


Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl. Røntgen og ultralyd er viktige diagnostiske hjelpemidler i veterinærmedisin. Jessheim Dyreklinikk har effektivt og moderne utstyr for å utføre slike undersøkelser. Røntgen: Vi har et nytt røntgensystem og tar digitale røntgenbilder. Dette innebærer gode diagnostiske bilder av høy kvalitet på kort tid.


Hvis noen bor i nærheten og vurderer en privat ul, så kan jeg anbefale spesialistsenteret for kvinner på Jessheim og Martin Lundring som driver det. Var der på tirsdag og han var kjempeflink. Har det nyeste innen ul, og man får med mange bilder og filmsnutter på en cd. Vi kan derfor tilby fagfelt som dekker lidelser på alle smådyr. Jeg kommer garantert t. Vi har bred kompetanse på alle fagfelt og hos oss er du sikret høy kvalitet.


Vi er den eneste dyreklinikken på Øvre Romerike som er sertfisert av Den norske Veterinærforening. Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg