fredag 7. april 2017

Hundenavn tispe norsk

Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine forslag til navn til hunden.


Alfabetisk liste med hundenavn til tispe. Hundenavn til hann-hunden finner du her. Her er noen populære norske navn på hunder. Et vanlig norsk jentenavn eller guttenavn kan selvfølgelig også brukes!


Noen kaller opp hunden etter et familiemedlem eller en norsk person de liker. Engelske hundenavn. Se også vår oversikt over hundenavn etter rase, eller kos deg videre på denne siden om du leter etter (eller vil gi råd om) hundenavn til tispe uavhengig av rase. Vi har ikke noe tro på lange A-Z-lister med engelske hundenavn , der de færreste er aktuelle for norske hundeeiere.


Hundenavn tispe norsk

Her kan du foreslå og se idéer til hundenavn hun basert på kjønn ( tispe eller hann). Han het det når jeg overtok han, så jeg har liksom ikke giddet å bytte. Ikke et hundenavn jeg ville valgt selv da.


Liker litt spesielle hundenavn , som ikke så mange andre har. Har en nevø på år, som heter det samme som hunden min (bare at han skriver det Theo). Dette er Norges mest populære hundenavn.


En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. I tillegg finner du hundenavn , artikler i DogLex, oppdrettere, dyrleger, klubber, hundehotell, kurs og skoler, dyrebutikker og mye mer. Denne oppføringen ble lagt inn den tirsdag, 25. You can follow any responses to this entry through the RSS 2. Russiskinspirerte hundenavn har jo.


To kule hundenavn er Pompel og Baktus. Norsk Presseforbund som. Hvis du har hun lurer du kanskje på hvor vanlig navnet dens er. Jeg håpte faktisk at denne tråden ikke inneholdt enda en morsomhet om navnet Carosander, men må si at anonym ikke skuffer!


Hvor latterlig er det ikke at et voksent (?) menneske har bitt seg så fast i et spesielt navn, at hun må trekke det frem så fort hun får en sjans? Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden? However you like it. Jeg skal snart få meg en chihuahua som er tispe , derfor trenger jeg tips til navn!


Jeg vil helst ikke ha ett typisk navn, men noe med en fin betydning. Hvis jeg hadde fått ei tispe nå hadde det blitt Pippi eller Tikka tror jeg, synes Pippi er tøffest igrunn, og hvis en skal være litt morsk kan en jo fortsette med Langstrømpe, med litt trøkk i, da hører sikkert hunden etter. Selv har jeg et litt morsomt utrykk jeg bruker hvis dem er i pøbelhumør, og jeg vil ha dem til å roe seg ned. Vi klarer jo ingen ting.


Laget har gått fra å være dårlige bakover til rett å slett å være dårlig i alle ledd. Foenix synes jeg er rett fram, men neida, hun har blitt kalt Felix også. Eller at folk insisterer på å uttale det på engelsk, altså Phoenix.


Forståelig om de ser stamtavlenavnet, siden hun heter Latrudas Foenix From the Ashes - men jeg sier føniks på norsk , da jeg synes det er lettere å si.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg