tirsdag 4. april 2017

Museer i oslo for barn

Bestill aktiviteter på Viator. Rask og enkel kjøpsprosess. Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost.


Oversikt over museer og andre attraksjoner vi vil anbefale for familier med barn. Se våre forslag til barnevennlige museer og attraksjoner i regionen her.

To lørdager i måneden klokken 12. Hver gang leker man med forskjellige temaer hvor kunstnere og formidlere introduserer barna for museets utstillinger. Det bugner av ulike museer hvis du ønsker å gjøre noe annerledes en dag. Du kan gå på kunstmuseum, eller historiske museer.


I tillegg finner du trollmuseum, ølmuseum, dyremuseum, sportmuseum og filmmuseum. Reptilparken er alltid gøy! Ikke ha for mange aktiviteter, to til tre holder for de små føttene.


Sørg for å ta jevnlige pauser.

Slottet og ulike museer kan være morsomt for barna å oppleve. Sted for bryllupsreise. Zoologisk museum på Tøyen: 10- for en familie på fire. I tillegg til å se utstillinger av norske og utenlandske dyr, kan barna se utstillingen Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes Jo Nesbøs barnebøker med ”Doktor Proktor” har blitt en kjempesuksess i både inn- og utland.


Barn under år gratis. Aktiviteter som foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og venner kan være med på. Her finner du en rekke tilbud både innen sport, underholdning, forestillinger og verksted der barna kan få utfoldet sin kreativitet og finne andre barn de kan bli kjent med.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men.


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Museet er nasjonalmuseum for teknologi, industri, vitenskap og medisin. Her finnes lærerike og interessante utstillinger, aktiviteter og demonstrasjoner. Utstillingene passer for barn. Museet har egen museumsbutikk og kafé.


Passer for barn fra til år og koster 50kr.

Deichmanske biblioteker organiserer fortellerstunder og barnefilmer jevnlig. Vi utgir også byens største kultur-nyhetsbrev som sendes på epost til 20. Byen har et rikt og variert tilbud med en rekke forskjellige steder.


På museum eller galleri får du formidlet kunnskap på en spennende og lærerik måte. Oslo Bydel Nordre Aker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg