torsdag 6. april 2017

Bilder av silikonpupper

Før-og-etter- bilder av silikonpupper. Markedsføring av kosmetiske inngrep skal, ifølge forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep, ikke inneholde pre- og postoperative bilder (før-og-etter-operasjonen- bilder ). Med pre- og postoperative bilder menes bilder av personer som viser deres. Her er noen av bildene ekteparet Yotta deler med sine nrmere 300. Silikonpupper er det folkelige uttrykket p bryster som er forstrret med silikonproteser.


Her vises bilder avpasienter som har gjennomgått en brystoperasjon med. Bilder før og etter en brystforstørrelse. Brystproteser av silikon egner seg godt. Testpersonene ble så bedt om å vurdere hvilke bryster de mente var vakrest.


Resultatet viste at flertallet foretrakk bryst med proporsjonene 45:55. Selge bilder for å få penger til nye silikonpupper. Jeg tar gjerne noen ideer på hva jeg bør ta bilder av også. Jeg har sett både tv og bilder av silikonpupper og jeg synes ikke det er pent!


Bilder av silikonpupper

Senest nå var jeg inne på bigbrother og så Elita stå naken. Man ser jo akkurat hvor silikonen stopper. Synes at ekte pupper enten de er små eller lange er penere tross alt.


Det ser så kunstig ut. Aldri i verden om eg legge ud bilder av mine egne. Men e jo massevis av før og etter bilder å finna på internett. Du kan søka på ka størrelse du har nå og ka størrelse du vil ha osv, så får du se før og etter bilder.


Allegras nåværende nettside og virksomhet AColeindustries. Vi tror på ingen måte at dette er for noen annen grunn enn for å gjøre kvinner mer ærbare. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk.


Last ned appen og bestill. En ting mange, mange, både her på bloggen og på mail spør om, er puppene mine. Som de fleste vet har jeg jo tatt silikon for ikke så lenge siden, er ca mnd siden. Bestill lett online her!


Bilder av silikonpupper

At man putter slike ting i seg kan vel ikke akkurat sammenlignes med at man legger ut bilde av seg. Hun har silikonpupper. Blogger spekulerer i om svenske prinsesse Madeleine (25). Nett- og bloggsiden ved navn Awful Plastic Surgery har lagt ut bilde av prinsesse Madeleine med følgende. Mange som får naturlig resultat med silikon, finnes f. De anatomiske brystprotesene inneholder en fastere silikon enn de runde.


Mange av de som ønsker seg større bryst ser bilder av andre som er operert på. Jeg angrer litt på at jeg ikke tok noen ordentlige bilder før jeg gjennomførte operasjonen! Jeg tok et par bilder , jeg syntes nesten det er litt vanskelig å se på disse selv.


Jeg har vell sett på de bildene to ganger etter jeg tok silikon. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg