mandag 3. april 2017

Strikke babyklær

Vi har stort utvalg - God design - Rask levering på døren - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Finn strikke babyklær hvis du ser nå. Strikke babyklær : Patentstrikket body.


Strikke babyklær

Test ut denne gratis strikkeoppskriften på strikket body til ditt lille nurk. Passer både til gutter og jenter, og du velger fargen helt selv. Målfrid ønsker at dette spesielle designet blir tilgjengelig for alle som har lyst til å strikke mønstret MIO til en eller flere av sine små venner. Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær.


Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser. Denne gangen har jeg valgt å strikke et helt nytt sett til baby. Dette har jeg kalt Lykke etter den lille piken på bildet. Babyklær og tilbehør.


Strikke babyklær

Pris NOK 88inkl. Da bør hun i såfall strikke til de hun fikk vite om først, og så strikke noe til det tredje barnebarnet senere, altså ettårsdag eller noe sånt. Gjerne si fra også, og f. Venter du barn til vinteren? Med disse enkle strikkeoppskriftene kan du lage babyklær som varmer den nyfødte i kulda.


Du kan velge deg ut ett av plaggene, eller gå inn for å strikke hele settet. Flere fine strikkeoppskrifter finner du på Sandnesgarn. Lær å strikke med strikkeskolen. Dette er en side både for deg som vil lære å strikke , og for deg som ønsker inspirasjon.


Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk? Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Våre oppskrifter sendes per post.


Eg strikker for hånd og på manuell strikkemaskin, og syr sammen alt for hånd med strikketråden. Er du opptatt av Kortreiste klede, så er dette butikken for Deg. Er veldigt opptatt av norsk produsert ullgarn. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer.


Jeg lurer egentlig bare på om det er merkelig av ei jente på år å strikke babyklær til fremtidige barn selv om hun ikke tenker å skaffe seg barn enda! Jeg ble tante for et år siden for første gang, og lagde noen klesplagg til jenta. Fikk skikkelig dilla!


Jakke, bukse, mange luer, lugger osv. Tusen takk for at du har delt denne nydelige buksa. Jeg holder på å strikke den nå, for jeg fant den først her om dagen. Bare en ting jeg lurer på, på mønsteret.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look.


Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Strikke babyklær

Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg