onsdag 19. april 2017

Hekle blomster

Vi leverer din personlige blomsterhilsen, levering samme dag i hele landet. Hvem vil du overraske med blomster? Levering fra lokal faghandel over hele Norge. Klipp av og fest trådene.


Jeg har pyntet med å sy fast ei perle midt i blomsten. I midten av blomsten kan du pynte med ein stor knapp, eller ein liten hekla ball. Gjenta hele ringen rundt,. Lag kronblad i hver bue slik: 1km, 1st, 3dbl st, 1st, 1km. Hekle runder med 18m.


Hvordan hekle blomster. Har fått et par forespørsel på hvordan man hekler disse blomstene. Jeg linker til Atticnok engang, da hun har laget en veldig god beskrivelse her.


Hekle blomster

Fortsett på samme måte på de andre resterende luftmaskebuene Avslutt med en kjedemaske mellom de to siste luftbuene. Gjennom å variere luftmaskebuer og staver kan du lage mange forskjellige blomster. Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle snakker forskjellige språk, hvorav mange ikke forstår engelsk. Innlegg om hekle blomster skrevet av boerboelheidi.


Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på diverse heklerier som ikke passer inn i de andre kategoriene. Oppskrift på heklete blomster finnes det utallige av, men her kommer oppskrift på en av mine favorittblomster: Under punkt kan du forlenge lmbuen ved å hekle eller lm istedet for lm.


Du må da fylle på med flere dobbelstaver. Når du forstår grunnleggende heklemasker, kan du piske opp disse skjønnhetene på kort tid. Du kan justere hastigheten på denne videoen ved å klikke på ikonet, nederst til høyre.


I denne DROPS video viser vi hvordan man kan hekle en enkel blmost. Her lærer du å hekle en enkel blomst som har mange bruksområder. Fest mange blomster sammen til et nydelig babyteppe.


Lag en brosjyre, hårpynt, pannebånd ol. Kun fantasien setter grenser! For det andre blomst , bruk en størrelse USA Jeg krok, og for det tredje bruk en størrelse amerikanske K kroken. Snu arbeidet og hekle fra baksiden lm, fm om 1. Bruk samme garn for alle tre blomster.


Nå vil du ha tre identiske blomster i forskjellige størrelser. Omtaler Det er ingen omtaler ennå. Afrikansk blomster.


Hekle blomster

Jeg har en stor lidenskap for bestemorruter og jeg syns denne er utrolig søt. Den gir et eget uttrykk ettersom den er sekskantet, i motsetning til de fleste varianter av bestemorruter som er firkantet. Blomstene kan brukes som brosjer og som pynt på alt fra vesker og hatter til skjerf og votter – eller som bordpynt på festbordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg