tirsdag 25. april 2017

Astrologi løven

Astrologi løven

Kvinnelig løve : Den kvinnelige løven er sentimental og feminin. Hun vil gjerne bestemme over andre og kan i likhet med den mannlige løve være både arrogant og forfengelig. Hun har god smak og er ofte utadvendt. I kjærlighetslivet liker hun at sin partner er kreativ og gir henne dyre gaver.


Solen står i løven sitt tegn, og månen i det motsatte tegnet vannmann. Fullmånen er en tid for å feire, og for at noe har kommet i full blomst. Herkules forsøkte først å gjøre has på den med pil og bue, men uten suksess.


Her stengte Herkules til slutt den ene utgangen slik at løven ikke kunne unnslippe, for så å ta livet av den med bare hendene. Nymåne i løve torsdag 1. Start på en ny syklus og tid for å sette deg en intensjon for den neste måneden av ditt liv. Kjenn dypt inn i deg selv. Hva er det nye som ønsker å bli født fra dypet av deg selv? Er du født i Løvens tegn?


Astrologi løven

Så er du sandsynligvis en entusiastisk, kreativ og generøs person med nogen tendens til at være dogmatisk. Astrologi er læren om forestilte forbindelser mellom himmellegemene og Jorden. I snevrere forstand er det vanlig å definere astrologi som kunsten å spå om fremtidige hendelser og skjebner ut fra stjernenes stilling. Astrologien regnes blant de eldste og mest utbredte av alle menneskelige aktiviteter.


Får ikke løven særlig mye oppmerksomhet, kan han brøle høyt for å bli lagt merke til. De kan også virke dominerende og brautende hvis de ikke får anerkjennelse på noen måte. En utilfreds løve kan bli svært destruktiv. Stoltheten og staheten kan ta overhånd til tider, og litt kjærlighet kan mykgjøre en opprørsk løve.


Astrologi løven

Løver er ikke redde for å binde seg når de treffer den rette – og ikke bli forundret om han går ned på kne! Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Først publisert i LWmagazine) Vi går nå inn i Løvens måne ett tegn assosiert til solen selv.


Uten solen ville det ikke finnes liv på jorden. Både min sønn, søster, bror, mor og en kolega er Løver. Jeg vet derfor at løver er noen allrighte dyr, selv om de som Mussolini, Castro, Castro, Hamsun og Tarjei Vesaas til tider kunne tro at de alene vite. Mange Løver og Løvinner elsker å stå på scenen. Underholdningsbransjen, film, mote, design – alle yrker hvor du kan være i rampelyset tiltrekker deg.


Aller oftest har du sterk og god helse. Denne uken innleder du årets høydepunkt for romantikk og sosiale forhold. Flørt og svermeri er noe du definitivt liker! Du er fortsatt travel på jobb, så du må finne en måte å kombinere de to.


Du har masse energi i fritiden. Mulig du tar en utenlandsreise. Ikke nok med at han er den fødte leder, så har han et behov for at være i centrum på alle tidspunkter og indenfor alle områder.


Astrologi løven

Personer som er født i perioden 23. Med løven kan det også være gøy i senga, det er muligheter for både latter og rollespill. Han vil ha klar beskje og gjerne guides under sex. Det tenner ham om du gir uttrykk for hvor mye du nyter akten - skrik gjerne når det går for deg. En astrolog opstiller et horoskop ved hjælp af en tegning af et skematisk kort over himlen.


Løven (på latin Leo) er et stjernetegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg