tirsdag 11. april 2017

Jobbintervju svake sider svar

Syv typiske spørsmål for jobbintervjuer. Og svar på hva arbeidsgiver ønsker å ut av kandidatene når de stiller dem. De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Obamas svar er ikke noe du bør etterligne i et jobbintervju , og beviser at selv de mest erfarne intervjuobjektene kan slite med et slikt spørsmål. Men det er nettopp det at det er et vanskelig spørsmål som gjør det til et godt og mye brukt jobbintervjuspørsmål. På karrierenettstedet Wetfeet.


Spørsmål om dine svake sider er svært vanlig i et jobbintervju. Er du usikker på hvordan du best skal besvare dem? Vi i Manpower gjennomfører jobbintervju daglig, og her er våre anbefalinger på hva man bør tenke på for å gi gode svar. Hva slags jobb skal du på intervju til da?


Og har du vært lat, rigid og rotete i alle jobber du har hatt, eller har dette variert? Hvis du blir spurt om dine sterke og svake sider. Er du innkalt til jobbintervju , har du kommet et stort skritt nærmere jobben. Men intervjuet har både mange muligheter til å imponere og en del fallgruber.


Jobbintervju kommer i mange varianter, og det svært viktig å stille forberedt. Vi gir deg alt du trenger å vite, før, under og etter jobbintervjuet. Men jeg har et spørsmål fordi jeg har et jobbintervju snart.


Hun ber deg om å tenke gjennom hva som er dine sterke og svake sider , å lese gjennom søknaden din i forkant av intervjuet, samt tenke gjennom hvorfor du er den rette for stillingen. Du må på kort tid trekke frem dine mest salgbare egenskaper og erfaringer, så vær effektiv, sier Moe. Men hva i all verden skal jeg svare hvis de spør om svake sider av meg selv.


Hei alle sammen Skal på jobbintervju , og både gruer og gleder meg til det. Man svarer da ikke oppriktig ærlig på dette spørsmålet. Håper virkelig de ikke spør om dette. Vet liksom ikke om jeg har noen negative sider i jo. Vi har alle sider vi kan bli bedre på.


Mine svake sider er at jeg er litt distrè og veeldig perfeksjonist. Så jeg kan fort bjeffe litt hvis folk ikke følger systemene jeg lager, hehe. Jeg startet CVportalen.


Det er både positivt og negativt syns jeg, kan være lurt å nevne sånne ting. Viser du en vilje til å lære og forbedre disse sidene, kan du snu svake sider til noe positivt. Gode svar om svake sider kan ofte eliminere frykten for å ansette noen, hvis man viser at man enten jobber for å forbedre disse, eller om man gjør noe for å unngå situasjoner de dukker opp.


Hva er dine sterke og svake sider ? Jobbe i team p et jobbintervju en gang, og srlig hvis dette svaret flger. Tips Et jobbintervju kan vre et hyggelig mte eller like koselig som en tur til tannlegen. Alle svarene dine i et jobbintervju bør være strategiske.


Alt du sier bør være en grunn til å ansette deg. Den beste intervjuforberedelsen er å forberede svar til så mange intervjuspørsmål som mulig. Har du fått noen andre vanskelige intervjuspørsmål? Fortell oss i kommentarfeltet! Mine sterke sider er, eh, at jeg er effektiv, (kremt) og sosial, sa du under jobbintervjuet med personalsjefen på jobben du har søkt på.


Det kjedelige svaret på spørsmålet vil være fordi jeg synes bransjen er spennende. Det gode svaret kommer hvis du har gjort hjemmeleksene, så du fokuserer på virksomhetens behov. Du kan for eksempel si at virksomheten involverer seg i ting som du kunne tenke deg å jobbe me og at den gjør det på en måte som særlig interesserer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg