torsdag 27. april 2017

Stor vaffelrøre

Deretter rører du inn melk, kulturmelk og vann. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre. Er du blitt bedt om å lage vafler til neste dugnad eller sportsarrangement? Her får du en enkel og smakfull oppskrift på stor vaffelrøre som gir liter røre, eller cirka vaffelplater.


Stor vaffelrøre

I denne varianten har vi byttet ut deler av hvetemelet med havregryn og sammalt hvete. Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt. Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Stor vaffelrøre : Ukjent antall plater, men egnet for lag og foreninger.


Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler. Han vet at litt lettrømme i vaffelrøren setter ekstra god smak. Rester av iskrem eller fløte kan også brukes. Brobekk Storcash har et eget trykkeri hvor du som kunde sammen med vår grafiske designer kan lage menyer, plakater, klistremerker, bannere, flyers, visittkort eller roll-ups av høyeste kvalitet som blir skreddersydd etter dine ønsker.


Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre. Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses og tines senere. En salig vaffelrøre : Hans Fredrik Asbjørnsen) Disse vaflene er knallgoe! Jeg har ikke tall på hvor mange hundre plater jeg har stekt av denne røra, men det er ikke få #128578; Heldigvis hadde vi en stor Hobart-maskin hvor vi lagde bøttevis med røre.


Dette er Amazon (Grimstad) fotballag sin oppskrift. Tidsbruk minutter. Legg oppskrift i handlelapp. Den perfekte kaffematen! Når du inviterer slektninger eller naboer på.


Lag vaffelrøren selv, slik at du kan kose deg med de billigste og beste vaflene! Sjømannskirker fra hele verden har kjempet om å lage den beste vaffeloppskriften. Jammen er den god også! Det finnes derfor alltid en anledning å servere den gode, gamle, tradisjonelle vaffelkaken i. Denne oppskriften gir ca. Telemarksrøra er en merkevare for hjemmelaget kvalitet.


Vi bruker ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer i vår vaffelrøre , kun rene, naturlige råvarer. Røra er frossen, ferdig til bruk. Vi leverer et helhetlig konsept for nystekte vafler til detaljistmarkedet i Norge. Tenkte kanskje å lage en stor batch og så fryse den i tre deler og heller tine. Er det ikke raskere å røre sammen en vaffelrøre der og da, fremfor å. Får du vaffelrøre til overs kan den oppbevares i kjøleskapet i flere dager, og stekes opp når behovet for en godbit skulle melde seg igjen.


Stor vaffelrøre

Moods of Norway-vaflene kan du prøve denne oppskriften, men ønsker du en sunnere variant anbefaler jeg disse fullkornsvaflene. Det søte liv markeres dette med ny vaffeloppskrift hver dag hele uken (yess!! ) - i tillegg til en superflott giveaway der Wilfa gir bort stk av vaffeljernet Hjerte Stor Piip, som har vært en testvinner flere år på rad. Men først til dagens oppskrift som er en tradisjonell oppskrift på Surmelksvafler.


Vaffeldagen den 25.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg